Ducati Superleggera V4 koster knap 2 millioner
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den koster knap 2 millioner

Superletvægteren er ikke helt billig på danske plader
CO
07/02-2020 kl. 19:25

Ducati Superleggera V4 er en af tidens mest hypede motorcykler.

Som du kunne læse her på siden i går, har Ducati langt om længe officielt lanceret den ultra skarpe superletvægter Ducati Superleggera V4.

Den stærkeste og mest teknologisk avancerede serieproducerede model Ducati nogensinde har fremstillet.

Klodens eneste gade lovlige motorcykel med kulfiberstel, bagsvinger og hjul, udviklet med stort fokus på aerodynamik, og et maksimalt kraft/vægt forhold på 1,54 hk pr. kg når det medfølgende racing kit er monteret.

Med den medfølgende race udstødning yder gaderaceren nemlig 234 hestekræfter, til en tørvægt på blot 152,2 kilo.

Det har du naturligvis allerede læst alt om i den massive dækning af alle detaljer vedrørende det blodrøde italienske lyn her på siden, men prisen med danske nummerplader har hidtil ikke været tilgængelig.

Det er den nu!

Helt præcist koster Ducati Superleggera kr. 1.924.490,- og det er faktisk incl. leveringsomkostninger på kr. 1.990,-

Det lyder måske umiddelbart som en afskrækkende udskrivning, men set med positive øjne er det faktisk slet ikke så galt endda.  

Hvis du alligevel har 2 mio. kroner gemt under hovedpuden – som du ikke rigtig ved hvad du skal bruge til – så kommer du til at sove meget bedre om natten, når bunken af pengesedler er væk.

Og så er der rigeligt med luft i budgettet til matchende beklædning og personligt udstyr, samt noget vægtafgift, forsikring, benzin og eventuelt en banedag eller to.

Men husk nu at der kun produceres 500 eksemplarer, så det er med at holde sig til hvis du vil reservere din egen Ducati Panigale V4 Superleggera.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start