Yamaha FJ-09 Adventure - Sport - Touring - Crossover
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den kommende Yamaha FJ-09

Adventure - Sport - Touring - Crossover
Tommy Rønn
20/10-2014 kl. 10:00

En bjørnestærk Yamaha MT-09 motor, med sportslige 17″ hjul, monteret i et multikunstner-stel, og med oprejst adventure kørestilling, lyder som det rigtig mange moderne motorcyklister ønsker. Det signal har Yamaha åbenbart også set, hvorfor de nu viser billeder af deres kommende FJ-09.

Holdes motoren uændret fra MT-09, er der garanti for sprælsk motor, med rigelig træk til alle operationer. Forhåbentlig får Yamaha stækket den digitale on/off følelse fra indsprøjtningssystemet inden montering i FJ-09.

Yamaha har tidligere haft et sådan design i deres program, nemlig deres TDM, hvilket var en stor succes. Samme stil, men moderne egenskaber bliver hedder FJ-09 i 2015.

Spændende om Yamaha kan fortsætte med fornuftig prissætning, hvilket nemlig kan gøre den kommende FJ-09 til en storsælgende Yamaha i 2015. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Den kommende Yamaha FJ-09

  1. Ser rigtigt spændende ud, hvis prisen er i nærheden af mt 09 og div test er gode, så tror jeg at det var noget for mig. Glæder mig til at se den live. Mvh mulig køber.

  2. T Rønn : Dig og dit 17" forhjul Nogle gange faktisk mange gange tror jeg du lever i fortiden på en bane i lykkelig uvidenhed om hvad der sker i den virkelige verden Fuck det 17" hjul . De sidste 4 motorcykler jeg har haft har været mon med 19" og bestemt ikke noget problem med at få den rundt i svingende tvært imod har hængt div 17" af i alperne 95% kommer aldrig på bane og dem der gør har stadig problemer på snoede svingveje når det møder en habil 19" køre Måske derfor at den type mcèr med 19" er det der sælger FORDI DET VIRKER I DEN VIRKELIGE VERDEN Håber den nye Fj 09 kommer med 19 " så vi også kan bruge den på alfavej

  3. Det kunne jeg godt tænke mig at høre mere om.. er der andre, der ligesom ovennævnte ikke har "problemer" med 19 tommer i forgaflen?

  4. Mr jen jen vi har svært ved at forstå din kommentar. Vi er af den holdning at 19" er rigelig da denne størrelse magter lidt af hvert. Faktisk mener vi 17" begrænser f.eks adventure maskinerne.

Skriv et svar

Giver børn en ny start