Den brutale kriger til langturen - KTM Duke GT 2016
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den brutale kriger til langturen

KTMs nye bud på en kontinent-krydser er fyldt med power
Tommy Rønn
09/12-2015 kl. 19:00

KTM har worldwide oplevet en gigantisk succes med deres Duke 1290. Ikke underligt da den brutale kriger kombinerer effekt i overflod, skønt mikset med inspirerende køreegenskaber. Kun i Danmark har salget ikke bragt 1290 Duke blandt  toppen på salgslisterne, hvilket med sikkerhed skyldes vores afgiftssystem der bringer prisen i en liga hvor kun de færreste kan være med.

Nu kommer touringudgaven af Duke 1290, kaldet GT. Den er ventet af mange, da de mange heste i den nøgne 1290 Duke krævede nakkemuskler i tyre-dimension. Med efternavnet GT har Duke 1290 fået monteret vindbeskyttelse og kan leveres med fuld taskesæt mod merpris. Det betyder at den store maskine nu også kan bruges på ferie og weekendture, og at  den gerne bringer mere end en person på turen. Et er sikkert, Duke 1290 GT har power nok til at slæbe to personer, og alt den baggage de måtte ønske at medbringe.

Også tanken er optimeret til dem med lange ture på ønskelisten. GT er udstyret med en 23 liter tank (Den normale Duke 1290 er udstyret med 18 liters tank), hvilket betyder samme tankstørrelse som på KTM Adventure 1190. En rækkevidde på op omkring 400 km mellem tankninger er dermed mulig.

Ingen tvivl om en del af langturs-folket med hang til hurtige motorveje, der normalt har været henvist til tunge firecylindrede rækkemotorer, nu har fået endnu en valgmulighed, som endda er udstyret med to cylindre, og kraftigere end mange konkurrenter i klassen.

KTM har gennem de seneste 3-4 år sprøjtet spændende motorcykler ud til forbrugerne. Med Duke 1290 GT kom der en mere.

Sådan så det ud da vi testede KTM Duke 1290

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start