Den Blå Avis har problemer på tryk og taber mange
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den Blå Avis taber mange læsere

Også den gamle kending har problemer på tryk
Hans Pagh
28/06-2012 kl. 22:30

I seneste kvartal mistede Den Blå Avis ca. 10% af læserskaren, sammenlignet med perioden tidligere. 10% på så kort tid er meget, og selv den gamle kending med alle annoncerne må sande at læserne er på vej væk fra tryk. Kursen går mod den digitale verden.

For motorcyklisterne har de seneste års udgaver ikke indeholdt meget. En enkelt, måske to sider med rubrikannoncer bliver ikke til mange motorcykler. Vi husker for 20 år siden da avisen blev indkøbt hver uge, for at trave alle de mange siders motorcykelannoncer igennem. Det kunne jo være den rigtige maskine var i netop den avis.

Seneste motorcykeltillæg har ikke højnet deres status hos motorcyklisterne. Kun 11 motorcykelforhandlere tror Den Blå Avis redaktionen findes i Danmark. Uheldigt, og måske de skulle læse lidt på lektien inden næste udgivelse. (Se billede 2 fra motorcykeltillæg). MagaCin kan oplyse at der findes over 250 motorcykelforhandlere i Danmark.

Læsertal – kilde: Gallup

Del med en ven

0 personer snakker om “Den Blå Avis taber mange læsere

  1. Sørme godt jeg nåede at købe min nye motorcykel på DBA inden….. Men æv den lukker ..har fundet mange spændende ting i tiden der er gået….

  2. …og måske Magacin skulle læse lidt på lektien! Den trykte udgave lukker, idet fokus fremover skal ligge på den digitale version (www.dba.dk), hvilket vel ikke kommer som den store overraskelse!?!?

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start