De vådeste drømme - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

De vådeste drømme

For alle dem der er over kubik-alderen
Tommy Rønn
16/12-2010 kl. 17:30

Når man er ung, er topfart og design ofte det vigtigste. For flertallet af begyndere, unge som gamle, er det tit vigtigt med kubik, og gerne rigeligt af dem. For erfarne og dygtige motorcyklister er det vigtigste oftest inspirerende og sublime køreegenskaber.

Netop inspirerende og sublime køreegenskaber er nøgleordene i dette Luca Bar design.

Vi har tidligere kørt den underskønne Aprilia SXV550. Den er skarp som ingen andre, og den eneste maskine vi endnu har prøvet, der løfter næsen i tungeste gear. Den voldsomme 550cc V2 yder mere end 70hk i udroslet tilstand, hvilket giver vanvittige og brutale egenskaber til den meget lette motorcykel, der ikke vejer meget mere end 100 kg.

Denne Aprilia Motard er helt enkelt hurtigste tohjuler blandt alle, på flertallet af de danske veje.

En Aprilia SXV550 kombination, i en pakke der er mere vejegnet, lyder som den hedeste drøm blandt dygtige motorcyklister. Dem der er så dygtige de faktisk vil få noget ud af en så ekstrem kombination.

Netop en våd drøm, er desværre hvad dette Luca Bar design er. Trist for den indeholder alle de rigtige tankegange. Rå og barsk motor, stiv og simpel ramme, ingen overflødig plastik og de få kg trimmet til så lavt et tyngdepunkt som mulig.

Dennne drøm bliver nok aldrig en realitet. Der er langt fra designstreger til endelig MC og 550cc er nemlig ikke nok når der skal prales. Der er ingen blær i tophastigheden og for få motorcyklister vil acceptere de 3000km serviceintervaller som denne 550 V2 kræver. Den vil dermed ikke sælge nok.

Ærgeligt, for denne drøm er våd nok til straksinvestering hos os, da dette er betingelsesløs motorcyklisme.

Del med en ven

0 personer snakker om “De vådeste drømme

  1. Netop derfor kører jeg Aprilia 750 Shiver, som så er det næstbedste, og ser næsten lige så godt ud. Jeg ville bestille min med det samme. Og hvem fan… har brug for potensforlænger i form af kubik. Stakler?

  2. Jojo, når hk/vægt forholdet er SÅ godt, tror jeg der vil være købere til den. Det er jo ikke 125cc med 15hk til 100-120kg.

Skriv et svar

Giver børn en ny start