De nye Harley-Davidson 2015 modeller
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

De nye Harley-Davidson 2015 modeller

Skal skabe begejstring og køreglæde på vejene
Harley Davidson
26/08-2014 kl. 16:15

Milwakee (25. august 2014) – I slipstrømmen på Rushmore-projektet og den globale lancering af Street™ 750 motorcyklen og ikke mindst det helt nye banebrydende Project LiveWire™, giver Harley-Davidson® den nu fuld gas med introduktionen af de nyeste modeller for 2015. Med aerodynamik i verdensklasse, et spændende audiosystem og ny ergonomisk kørerposition udvider Harley-Davidson sit store sortiment af motorcykler yderligere og giver motorcykelkørere endnu flere muligheder for at tilpasse motorcyklerne præcis, som de ønsker det.

Køb Harley-Davidson her.

“Det store udvalg af nye Harley-Davidson modeller for 2015 understreger vores ønske om at udvikle motorcykler i verdensklasse gennem vores kundedrevne produktudvikling,” siger Matt Levatich, President og Chief Operating Officer hos Harley-Davidson Motor Company. “Vi er i tæt dialog med vores kørere rundt omkring i verden, og i alt hvad vi gør, bestræber vi os på at levere lige netop det, de ønsker fra Harley-Davidson.”

Den kundedrevne produktudvikling for 2015 omfatter:

Road Glide Special® motorcykel

Road Glide Special er udstyret med en ventileret, stelmonteret vindkåbe, der reducerer vindtrykket på køreren markant, Dual Reflektor Daymaker™ LED-forlygter og premium Boom! Box infotainment, forbedret ophæng, Reflex™ forbundne bremser med ABS.

Street Glide® Special

Den nye Harley-Davidson Street Glide Special er en komplet udstyret udgave af den populære højtydende Touring model med High Output Twin Cam 103™-motor, Boom! Box 6.5GT infotainmentsystem, Batwing vindkåbe med Splitstream afskærmning, dobbelt halogenforlygte, Enforcer støbte aluminiumsfælge og Reflex™ forbundne bremser med ABS.

Nyt bremsesystem til Softail® modeller

Et nyt bremsesystem til Softail modellerne giver forbedret graduering af bremseevnen, og nedsætter det nødvendige tryk på håndtaget med 40 procent. De nye forbremsekomponenter omfatter en kompakt 4-stempel fast forbremse caliper med 34 og 32 mm belagte stempler, bremseklodser med højtydende friktionsmateriale, en ny hovedcylinder med et højere mekanisk forhold og en ny 300 mm forbremseskive. Caliper og hovedcylinder har fået nyt design for at forbedre profilen på modellerne.

Ultra Limited Low motorcykel

Harley-Davidson har gennemført en række markante ergonomiske forbedringer, der giver den mindste sædehøjde og største kørerkomfort på en førsteklasses touring motorcykel kombineret med et utal af nye funktioner fra Projekt RUSHMORE. Alt sammen stadig i den klassiske Harley-Davidson stil.

CVOStreet Glide® motorcykel

Her er den nye Boom! Et lydsystem med 600 watt, der strømmer gennem fire 3-vejs for- og baghøjtalere, gør denne motorcykel til en rullende rockkoncert, der leverer enestående volumen og fremragende lydkvalitet. Lakeringen er iøjnefaldende og fås i fire eksklusive farvevarianter.

CVO Road Glide® Ultra motorcykel

Med masser af krom og i brugerdefinerede farvevarianter får man her en super-premium touring motorcykel med aerodynamik i verdensklasse, luksus touring detaljer og en vedholdende power, som er kendetegnende for en ægte Screamin’® Eagle Twin-Cooled™ Twin Cam 110™ motor.

 

Fælles for Harley-Davidson's 2015 motorcykler er, at de har et flot design og leveres i otte nye farver, inkl. de nye custom farver Black Magic og Radioactive Green, og ny Hard Candy Custom™ lak med store metalflager Cancun Blue Flake og Quicksilver Flake.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start