De heldige færinge - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

De heldige færinge

Langt mod nord kan man køre MC hele året
Tommy Rønn
15/11-2010 kl. 13:30

Mens vi danskere pakker vores tohjulere sammen gennem vinteren, kan de køre videre på Færørene. Frostvejr er ikke dagligdag, selv nætterne er oftest frostfrie. Det betyder MC-kørsel hele året.

Selv MC-ferie mod nord er en mulighed gennem vinteren. Med dagtemperaturer, vinteren igennem, på en 5-8 grader, er færingenes vinterdage ikke koldere end vores triste forår, eller efterår. Der er nemlig ikke store temperaturforskelle mellem sommer og vinter på den nordlige øgruppe.

Det altid lune vejr, har også betydet at de på Færørene har en solid motorcykel-kultur. De kører meget, og gerne på sportsmaskiner. Selv racerløb kører de gerne trods mangel på en racerbane. Flere færinge er set i de danske serier.

Vi har selv været i kamp, mod de gale færinge, på racerbanerne. Trods ofte manglende evner, grundet få træningsmuligheder, kører de forbavsende friskt. Deres jernmod gør dem gerne hurtigere end deres evner berrettiger dem til. Til gengæld vælter de ofte, men gør det altid med et lunt smil.  

Det lune vintervejr gør Færørene til en mulighed for MC-vinterferie, man skal bare huske regntøjet da der ofte kommer vand fra oven på de vindblæste øer. Vejene er ofte af høj kvalitet, og med gode sving, hvilket gør stedet egnet for alle MC-typer.

Tænk Færørene næste gang du tænker motorcyklisme om vinteren. Færgepriserne er fornuftige og sejlplanen kan ses her.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start