De første billeder af den kåbeklædte Benelli 600 RR
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

De første billeder af Benelli 600 RR

Ny kåbeklædt model fra Benelli
Steffen Olesen
27/05-2020 kl. 11:00

I Januar måned kunne du her på MagaCin læse, at Benelli ved en pressekonference afviklet i Kina løftede sløret for en række nye Benelli modeller, der skulle ramme markedet i 2020.

Blandt nyhederne så vi 2020 versionen af Benelli TNT 600i, der allerede skulle lanceres i foråret, men der var også andre interessante nyheder på programmet.

Blandt andet modellerne med betegnelserne Benelli 600 N og 600 RR der var markeret ud for Maj måned.

Informationerne om Benelli 600 RR var meget sparsomme, da vi første gang omtalte modellen, og det er stadig tilfældet. Men nu får vi i det mindste lov til at se de første billeder af modellen. Det er nemlig lykkedes indiske Torque Wars at opsnuse nogle billeder af Benelli 600 RR, som kan ses i denne video delt på YouTube.

Artiklen fortsættes under videoen

Som du kan se og høre i videoen, er der tale om en model der er teknisk identisk med Benelli TNT 600i, men udstyret med kåbe for markedsføring i et andet segment end den nøgne model. Se walkaround video med TNT 600 nederst i artiklen.

Rygtebørsen fortæller om ca. 80 hestekræfter til en vægt på 215 kg.

Modellen skulle efter sigende være udstyret med Bosch ABS, Brembo bremser, moderne instrumentering med TFT skærm, LED lygter, nøglefri tænding, og baggrundsbelyste kontakter. 

Reflekserne på forgaffelbenene indikerer, at modellen også lander på det europæiske marked. 

Tidslinjen du kunne se tidligere på året her på MagaCin – og som du også ser i videoen – er i sagens natur påvirket af en række omstændigheder, som den verdensomspændende Corona pandemi, og ændrede fremtidsvisioner hos Harley-Davidson.

Derfor er det uklart hvornår Benelli 600 RR officielt lanceres, og fremtiden er ligeledes uvis for en anden model på tidslinjen.

Får Baby-Harley'en dødsstødet?

Baby-Harley'en der er udstyret med en 338cc twin skulle efter planen præsenteres i Juni måned, men der blæser nye vinde hos Harley-Davidson efter chefen forlod virksomheden, og blev erstattet af en ny leder med andre visioner for fremtiden. Hos Harley-Davidson har man også genoptaget produktionen – omend i et lavere tempo en normalt – men nu er der kommet andre boller på suppen hos den amerikanske motorcykelproducent. Det kan du læse mere om i artiklen Harley-Davidson genoptager produktionen – I lavere tempo med nye visioner.

Om Harley-Davidson's nye visioner betyder dødsstødet for den nye Baby-Harley – så den helt slettes fra tidslinjen hos Benelli – er endnu uvist, men nu kan vi i det mindste notere os, at Benelli tilsyneladende klør ufortrødent på med Benelli 600 RR.

Bemærk at en GT version også fremgår af tidslinjen. Den model skulle efter planen dukke op i efteråret.

Interessante kåbeklædte modeller i mellemklassen, der formentlig kan sælges væsentligt billigere end konkurrenterne.

Benelli TNT 600 walkaround

Hvis du slet ikke er til kåbeklædte motorcykler, så se lige Benelli TNT 600 årgang 2020 walkaround videoen som Torque Wars også har delt med omverden for nogle få dage siden. Modellen som angiveligt skulle være teknisk identisk med Benelli 600 RR.

 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start