Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

De er gale de franskmænd

Krav om gul vest og alkotester - Igen

Tommy Rønn
24/06-2013 kl. 20:30

Først besluttede den franske regering, at selvlysende gult skulle være et krav til motorcyklister. Så droppede de projektet igen, efter massive franske protester.

Så besluttede den franske regering at alle trafikanter, også motorcyklister, skulle være udstyret med en alcotester under kørsel. De besluttede ydermere at der skulle udstedes bøder hvis trafikanten ikke havde en alcotester med.

Efter massive protester fra den franske befolkning, er bøderne til trafikanter uden alcotester fjernet, men kravet om alcotesteren hos alle trafikanter er bestående.

Nu er kravet om selvlysende vest tilbage på de franske regenters bord. Det er besluttet at alle trafikanter skal medbringe gul vest under kørsel, både billister og motorcyklister. Vesten behøver motorcyklister dog ikke have på, men den skal medbringes til eventuelle uhelds-situationer.

Summa sumarum. I Frankrig skal trafikanter medbringe gul vest, men motorcyklister behøver ikke bruge den. I Frankrig skal trafikanter medbringe alcotester, men der vanker ingen bøde hvis den glemmes.

De er skøre de franskmænd.

Skriv et svar