Husqvarna Nuda 900R - Data på Husky Nuda
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Data på Husky Nuda

En stærk BMW motor
Tommy Rønn
05/09-2011 kl. 13:00

Husqvarna opgiver nyheden til +100hk og 100Nm. Altså i ægte BMW stil, da det nu er BMW der ejer Husqvarna. I den virkelige verden yder maskinen 105hk.

Køb en Husqvarna Nuda 900 R her.

Motoren kender vi fra alle BMW 800cc maskinerne. I Nuda er den opboret til små 900cc, hvilket giver den ekstra kraft og sejhed.

Hele maskinen opgives til 175kg tør. Altså meget lig de andre store motards, som f.eks. Aprilia Dorsoduro og Ducati Hypermotard.

Nu glæder vi os bare til at se den live i Milano, og prøve vidunderet. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Data på Husky Nuda

 1. Nøj, den vil jeg gerne prøve. Den må have det skub som min MT-03 mangler… og lidt til 🙂

 2. Ka den paneres?
  Trykpaa- Hvor meget power har sådan en mt-03 egentlig? Har siddet og kigget lidt på sådan en, da jeg syntes det er en ret fed ged. Mangler den ikke lidt muskler når den kun har 50+ hk?

 3. Lars C: Det kommer helt an på hvad man skal bruge den til. 48hk sætter sine begrænsninger, men giver også klare fordele.

  Hvis man sjældent behøver at køre over 130km/t kommer man reelt ikke til at mangle noget. Den har masser af power til sjov og ballade så længe vejen svinger.
  Jeg mangler kun (læs: ønsker kun mere) power til hurtige accelerationer på lige vej… typisk ca. 50-120km/t hvilket vel i praksis tager 4-6 sekunder på MT-03'eren. Det er rationelt betragtet rigeligt hurtige, men føles nogen gange ikke sådan.

  Man skal også huske at der modsat biler er klare fordele ved mindre kraftige maskiner. Den går langt på literen (22-26km/l), er billig i vedligeholdelse og vejer ikke alverden = der er masser af "uskyldig" sjov under 60km/t på sådan en bandit.

  Jeg er på udkig efter en CB1000RA (Nuda bliver realistisk set nok for dyr), men hvis jeg køber sådan een, håber jeg at kunne beholde MT'eren, så jeg ikke skal bruge en racerbane for at have det rigtigt sjovt 🙂

 4. Godt svar 🙂
  Man går vel altid og drømmer om ny mc, og jeg har tænkt meget på noget i stil med MT-03, bare sådan til at ligge og tosse rundt på de små veje, og så samtid have en stor motorvejskampvogn. Jeg syntes de små enduro er rigtig seje, men den skal dælme stadig have power til at køre fra den lokale brian i hans vw golf med brede skørter.

 5. Lars C:
  Du skal helt sikkert prøve en MT-03.

  Jeg var i weekenden ude på en længere hyggetur og kom forbi en stor øde p-plads 😉 Kørte en masse 8-taller og cirkler = masser af gnister fra fodhvilere (og støttefod) og masser af sorte streger fra let til overdrevet drift ud af svingene. Jeg har kun haft det sjovere på bane og jeg var på intet tidspunkt over 2. gear / ca. 60km/t + det var utrolig lærerigt at få øvet nogen teknikker fra FDM kørekursus.

  Den halve time kostede vel 2 sladrebolte og en halv liter benzin ~ 20kr. Det gummi det kostede mangler et sted jeg ikke bruger til hverdag, så det regner jeg ikke med, og støttefoden virker endnu selvom den blev lidt ramponeret. Stik den i value for money 🙂

  Tvivler på det havde være lige så sjovt på en kraftigere maskine. Den havde jeg ikke turde skyde af i 2. gear med stor nedlægning, jeg havde være mere øm over den og jeg var ret sikkert kommet galt afsted.

Skriv et svar

Giver børn en ny start