Flertallet vælger finansiering af Motorcykel i DK
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Danskerne vil låne

Finansiering er mest attraktiv for danske MC købere
Tommy Rønn
03/12-2013 kl. 18:00

Danskerne elsker at købe på klods, sådan er det også når de handler motorcykel. 100.000 kr. eller 200.000 kr. er store tal, mange ikke kan forholde sig til. Men 900 kr./md. kan alle forstå i vores moderne verden, hvor rigtig meget købes på abonnements-aftale.

Har man ingen penge på bankbogen, er kontantkøb en umulighed. Er budgettet lagt og strømlinet, er ingen i tvivl om deres månedlige rådighedsbeløb, hvorfor finansieret køb er let at planlægge. Er rådighedsbeløbet f.eks. 3.000 kr., bør det for alle være mulig at finansiere en motorcykel til f.eks 800 kr./md. Det kan flertallet forholde sig til.

Finansierings og abonnement-tankegangen mærkes nu for alvor på 123mc.dk, hvor flertallet nu benytter den søgemetode. Der søges nu mere på månedlig udgift, end regulær salgspris. Salg af motorcykler er altså også endt i abonnements-kulturen. Lige som mange andre ting i vores samfund der er endt i den kultur.

Der er intet farligt i at finansiere sin drøm. Ofte tilbyder finansieringsselskaberne billigere lån end bankerne, men pengene skal altså tilbagebetales. Derfor skal man som køber være varsom når der søges på finansieret pris. En ny, og en gammel motorcykel, kan godt koste samme månedlige pris, hvorfor det kan virke forjættende at vælge den nyeste. Vælges en dyr motorcykel, til samme månedlige ydelse som en billig, så fortsætter den månedlige ydelse nemlig langt længere ud i fremtiden.

Om det månedlige afdrag fortsætter i mange måneder, er måske irrelevant for mange, men ikke alle kender deres økonomiske fremtid.  

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start