MagaCin og 123 er Danmarks største motorcykel marked
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Danskerne er glade for MagaCin og 123

En glæde der resulterer i gode forbruger-tilbud
Tommy Rønn
12/09-2013 kl. 00:00

MagaCin og 123 er det hurtigst voksende, og nu Danmarks ubetinget største motorcykel-samlingssted. Ifølge den danske oplagskontrol for hjemmesider, Foreningen af Danske Interaktive Medier, besøger 1,41% af alle danske internet-brugere vores motorcykelportal på en måned. Det betyder ca. hver 2. danske motorcyklist.

Denne vækst på vores portal har de danske forhandlere opdaget, hvorfor forhandlerne oftest bruger MagaCin og 123 når kunderne skal hverves. Det helt store værktøj til kunde-hvervning i denne tid er ultra lave renter. Senest er det Xpedit der slår rekorden, med en finansieringsrente på sølle 1,95%. En rentesats de dog kun tilbyder i uge 38 og 39. Med en inflation i Danmark i 2012 på 2,4% er det derfor billigere at låne, end at lade være. Så bliver motorcykelkøb vist ikke billigere. Andre forhandlere tilbyder også vanvittige rentesatser, dog ikke helt på Xpedit niveau.

Seneste måned med fuldt tilgængelige data, rapporterer om ca. 66.000 forskellige brugere der har benyttet portalen. Gennemsnitsbrugeren besøger portalen ca. 5 gange på en måned, hvilket i seneste måned resulterede i over 310.000 besøg.

Vores hoved-forretningsområde, er køb og salg af motorcykler og reservedele. Derfor bekræfter de nyeste tal fra oplagskontrollen, at vores portal er på rette vej. Vores største konkurrent på køb og salg, mister brugere, mens vores portal konstant vinder markedsandele.

Vores markedsandel større end her beskrevet. Vores køb og salgsannoncer vises nemlig også hos vores samarbejdspartnere, fdm.dk og mctc.dk. Deres specifikke tal er dog ikke tilgængelige hos FDIM, hvorfor vi ikke kan bringe dem.

MagaCin og 123 fortsætter med at udvikle konceptet. Målet er 100.000 unikke danske månedlige brugere.

Vi kan også sælge din motorcykel. Husk det er 100% gratis. Du kan sælge din motorcykel her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Danskerne er glade for MagaCin og 123

  1. En pålydende rente er ikke det samme som ÅOP. Når det gøres op, vil udlånsrenten overstige inflationen en smule.

Skriv et svar

Giver børn en ny start