Dansker får Niken for hole-in-one - mangler kørekort
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dansker får Niken for hole-in-one

Men han mangler kørekortet
Steffen Olesen
02/08-2019 kl. 11:57

Som professionel golfspiller igennem flere år har Mark Flindt Haastrup spillet golf over hele verden, og golf er mere end en en hobby for den professionelle danske golfspiller. Men i går fik Haastrup uventet – og ganske gratis – mulighed for at stifte bekendtskab med en RIGTIG fed hobby.

Ved første runde af Vierumäki Finnish Challenge 2019, lavede han nemlig hole-in-one på hul 7 efter et slag på 150 meter i en smule modvind.

Nu er dette ikke et golfmagasin, så vi hæfter os ved at præstationen blev belønnet med en sprit ny Yamaha Niken.

I videoen herunder fortæller Mark F. Haastrup om slaget, der giver ham mulighed for at blive indlemmet i motorcyklisternes fantastiske fællesskab.

I videoen hører du også danskeren fortælle, at han aldrig har kørt en motorcykel, og at han ikke ved om han i det hele taget kommer til at køre på sin nye Yamaha Niken. 

Han fortæller videre, at han godt kan finde ud af at køre på trædecykel, men at han ikke forventer at det er helt det samme som at køre på motorcykel, og det har han da helt ret i.

Danskeren synes dog, at det ser ud som om andre har det rigtig sjovt ud når de kører mc.

Ha, ha… Vi synes lige pludselig at golf ser helt sjovt ud… hvis man kan vinde en ny motorcykel.

Gu' er det da sjovt at køre motorcykel, og Yamaha Niken er med dobbelt forgaffel og to forhjul en usædvanlig motorcykel, der giver en helt speciel køreoplevelse. En motorcykel der tiltrækker sig opmærksomhed og har tillidsvækkende køreegenskaber i sving, som du kan læse i artiklen Touring med et tredje hjul

Ærgerligt at danskeren ikke kan køre hjem fra turneringen på sin nye mc, men vi ønsker nu alligevel Mark F. Haasturp tillykke med den nye Yamaha NIken,.. og afslutter med en kraftig opfordring:

FÅ NU TAGET DET MC-KØREKORT!!

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start