Danske motorcyklister vil færdes sikkert i trafikken
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Danske motorcyklister vil færdes sikkert

FDM melder om få ledige pladser på køretekniske kurser
Steffen Olesen
12/02-2020 kl. 05:00

En voksende interesse blandt yngre danskere for at køre motorcykel, kan sagtens være en medvirkende faktor til, at forårets køretekniske kurser for motorcyklister hos FDM nyder usædvanligt tidlig og stor tilslutning.

Det kan vi godt forstå, for udover at være en genial opstart til at få banket vinter-rusten af før en ny sæson, er det også en perfekt opstart for begynderen, som ikke blot får mulighed for at dygtiggøre sig, men også for at knytte nye kontakter og venskaber med ligesindede.

Du kender måske selv en eller flere, som kan fortælle at motorcyklen kører uendeligt meget bedre efter et køreteknisk kursus. 

Og så er det faktisk også ret hyggeligt, at suse rundt på et lukket baneanlæg i selskab med en masse andre motorcykel-tosser, hvor man får lov til at køre med nedlægning, og ikke skal tænke på modkørende og tværgående trafik.

Men man skal åbenbart være hurtigt ude i år for at sikre sig en plads på FDM's køretekniske kurser.

For en forespørgsel hos FDM Sjællandsringen bekræfter godt nok, at der stadig er ledige pladser på MC Grundteknik.

Men FDM Sjællandsringen fortæller også, at der kun er 3 ledige pladser tilbage på MC Kørekursus Niveau A i weekenden d. 25-26. April, og at der er også er knald på tilmeldingerne til det næste kursus, som afvikles i weekenden d. 16-17. Maj.

Så her skal man være hurtig på aftrækkeren for at sikre sig en plads.

FDM Jyllandsringen er øjebliksbilledet noget anderledes.

Her er der ganske vist lige som hos FDM Sjællandsringen stadig ledige pladser på MC Grundteknik, men FDM Jyllandsringen melder til gengæld om ALT UDSOLGT for både MC Kørekursus Niveau A og for MC Kørekursus Niveau B.

En lang række håbefulde kommende kursister er i skrivende stund noteret på FDM Jyllandsringens venteliste, så vi må krydse fingre for, at der åbnes for yderligere Niveau A og B kurser, når ventelisten er tilstrækkeligt lang.

Læs mere om FDM's køretekniske kurser for motorcykler i artiklen Kursus i køreglæde.

Del med en ven

0 personer snakker om “Danske motorcyklister vil færdes sikkert

  1. Ja, det er lidt interessant at de ikke vil lade flere komme til når nu der på FDM´s hjemmeside står følgende:
    "Det er FDM Jyllandsringens formål at højne trafiksikkerheden og skabe bedre bilister og motorcyklister, på alle tænkelige måder. Desuden er FDM Jyllandsringen Danmarks største motorsportsanlæg."

Skriv et svar

Giver børn en ny start