Vejhjælp er nu en del af varelageret hos danske forhandlere
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Danske forhandlere tilbyder nu vejhjælp

443 kr. for 9 mdr. europadækning
Tommy Rønn
09/09-2013 kl. 20:00

Vejhjælp er nu en del af varelageret hos danske forhandlere, der er medlem af forhandlerforeningen. Prisen er 443 kr. for 12 mdr. europadækning. Det betyder at når der investeres i motorcykel hos forhandleren, kan vejhjælp tilkøbes i forbindelse med handlen.

Europa-vejhjælp kan være en god investering for dem der gerne kører til udlandet på deres motorcykel, og som ikke har kaskoforsikring. Men også i Danmark kan vejhjælp være redningsmanden ved f.eks en punktering.

En del betaler deres motorcykel kontant, eller kører prisbillige motorcykler, hvorfor kaskoforsikring er uinteressant, grundet den årlige omkostning. Uden kaskoforsikring, og derved den indbyggede kasko-vejhjælp i udlandet, kan ferieturen ende i en meget stor udskrivning. Transport af motorcykel i f.eks Frankrig koster hurtig mange tusinde kr.

Vejhjælp i hel Europa for 443 kr. / sæson kan altså blive en god forretning hvis motoren strejker, kæden springer eller lignende.

MagaCin har ikke undersøgt de generelle priser på Europa-vejhjælp for motorcykel er, hvorfor vi ikke kan udtale om 443 kr./ sæson er prisfornuftig. 443 lyder dog på ingen måde skræmmende.

Del med en ven

0 personer snakker om “Danske forhandlere tilbyder nu vejhjælp

  1. Hvad hedder forsikring som tilbyder den Europa- vejhælp ??
    Er det ikke almindelig journalistik,at man researchere før man skriver en artikel !!

  2. motomoto det tilbyder alle kasko og det hedder sos intenational. Er kørt i stykker to gange i udlanddet og begge gange var der hjælp inden en time og den ene gang betalt de for hotel og leje af nyt køretøj og hjemtransport af cykel.

Skriv et svar

Giver børn en ny start