Dansk bladproduktion ikke mulig - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dansk bladproduktion ikke mulig

Bike blev rosinen i pølseenden
Webmaster
20/02-2012 kl. 13:00

Efter bladet Bike kastede håndklædet i ringen, og dropper det danske marked, har vi fået henvendelser omhandlende ideer til et nyt blad i Danmark. Vi må desværre skuffe alle dem med de gode ideer, da dansk bladproduktion ikke er mulig.

De trykte blade falder konstant i popularitet (Seneste udgaver af Bike oplevede et effektivt salg på mindre end 4.000 eksemplarer), distributionen bliver konstant sværere samt dyrere og annonce-indtægterne flytter fra tryk til www. Alt dette gør opstart af et nyt kommercielt trykt medie til en dødssejler.

MagaCin har talt med MC Touring Club som fortæller at deres blad, Touring Nyt, giver årligt underskud på flere millioner. Produktions og distributions-omkostningerne overstiger langt annonceindtægterne. Bladet drives kun grundet klubbens størrelse og medlemmernes kontingent. Masseproduktion er altid billigere.

Derfor ønsker MagaCin naturligvis ikke bruge energi på opstart af bladproduktion, og danskerne må i fremtiden “nøjes” med Touring Nyt på tryk, samt mctc.dk og MagaCin.dk på nettet.

Heldigvis er der stadig mængder af udenlandske alternativer på tryk.

MagaCin arbejder p.t. på et alternativ til mobile enheder. Så kan toiletlæsningen nemlig fortsættes.

Del med en ven

0 personer snakker om “Dansk bladproduktion ikke mulig

Skriv et svar

Giver børn en ny start