Dainese køber TCX - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dainese køber TCX

Skal vi se mere budgetvenligt fodtøj fra den italienske tøjgigant?
Mikkel Sølvkjær
08/10-2020 kl. 11:00

Rygtet forlyder, at italienske mærkevarer ofte er lig med god kvalitet og interessant eller udtryksfyldt design. Ofte fremstillet på baggrund af mennesker med flamboyant passion for deres indlevelse i produktudviklingen – og her er Dainese bestemt ikke en undtagelse.

Udover at levere lækkert gear til os almindelige dødelige forbrugere, er Dainese også garant for høj sikkerhed, og up to date teknologi på racerbanerne verden over. De to kategorier går ofte hånd i hånd – se bare seneste indkøb af Dainese Alpha læderbukser og tilhørende Tuono D-Air læderjakke med airbag, hvor det vandkølede Dankort skulle i brug under købet.

Når vi nu taler lidt om prisen, er Dainese ikke kendt for at være super budgetvenlige – heller ikke på støvlefronten.
Derfor er det ekstra interessant, at firmaet har opkøbt landsmændende fra TCX, for de står bag en bredere og mere varieret linje af fodtøj til motorcyklister.

Flot klassisk bikerstøvle fra TCX

TCX så dagens lys i 1999, dengang under navnet OXTAR, og de blev hurtigt en stor spiller på det europæiske marked.
Støvlerne er især kendt for et patenteret stabiliseringssystem ved navn T.C.S (Torsion Control System), der forhindrer foden i at dreje de forkerte steder hen under et styrt.

Der er noget for en enhver smag i TCX’s linje af sko og støvler, både til offroad, touring og racing, men såmænd også til chopper og café racer folkene.

Og det kan sagtens være en af årsagerne til interesserne i opkøbet. Præcis, hvilke detaljer der ligger bag de to firmaers nye samarbejde, ved vi ikke, men det bliver spændende at se, hvordan det påvirker produktlinjen fra begge selskaber.

Direktøren for Dainese Group, der også indeholder AGV hjelme, udtaler følgende om tilføjelsen af TCX til gruppen:

(We are) committing to ongoing research into innovative systems that protect athletes from head to toe. We are extremely proud of this operation. TCX shares with Dainese the passion for product and adds technical and development skills that are fundamental in motorbike footwear. I take the opportunity to welcome the TCX team. We cannot wait to start working together” Cristiano Silei, Dainese Group CEO.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start