Dainese D-air system - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dainese D-air system

Airbag indbygget i læderdragten
CO
28/01-2010 kl. 13:30

For nogle få dage siden foretog Dainese en præsentation af 2010 kollektionen, og højdepunktet var introduktionen af D-Air Racing systemet.

Et avanceret sikkerhedssystem for racerkørere, som angiveligt er en revolution inden for beskyttelse af føreren i tilfælde af styrt.

D-Air systemet er kulminationen af 10 års testarbejde på Dainese Technology Center, og Dainese hævder at det patenterede system yder hidtil uset beskyttelse for førerens nakke, skulder og kraveben.

Tidligere under udviklingen af systemet viste smugkig en ekstern luftpude, men i den nuværende og produktionsklare form er luftpuden fuldt integreret i Dainese racing dragten.

Ved præsentationen fremvistes også en prototype dragt fremstillet til og båret af MotoGP verdensmesteren Valentino Rossi.

D-Air systemet fungerer uden fysisk forbindelse til motorcyklen, og er styret af accelerometere og gyroskoper indbygget i dragtens fartpukkel.

Airbaggen fyldes på blot 20 millisekunder, forbliver derefter fuldt ekspanderet i 5 sekunder, og gassen er igen gået af ballonen efter yderligere 20 sekunder.

Del med en ven

0 personer snakker om “Dainese D-air system

  1. Lækkert… Når jeg får råd til en skræddersyet dragt vil jeg købe mig sådan en der.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start