2014 - Gang i privat salg af brugte motorcykler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Daglig 30-60 private MC handler

For alvor gang i privat salg af motorcykler
Webmaster
08/03-2014 kl. 13:30

Da krisen ramte Danmark  for 5-6 år siden, mærkede det private salg af brugte motorcykler en brutal opbremsning. Brugte motorcykler blev pludselig en rigtig dårlig salgsvare for private. 

De professionelle mærkede også en opbremsning, der dog var mindre brutal. Sandsynligvis grundet forhandlernes garanti og service-muligheder. Altså en mere sikker handel for køberne. I krisetider vælger forbrugerne ofte det sikre.

Nu i 2014 mærker det private marked igen en markant opblomstring. Private handler på 123mc.dk alene, ligger nu på mellem 30 og 60 om dagen. Antal af handler kan 123mc.dk registrere, når annoncer fjernes før udløb, hvilket må formodes skyldes salg.

De seneste 24 timer er der solgt 37 private motorcykler på 123mc.dk. Søndage og mandage er de bedste dage. Der sælges der op mod 60 private motorcykler om dagen på 123mc.dk.

2014 tyder altså på at blive et godt år for de private sælgere. Fortsætter denne tendens bliver året mindre godt for 123mc.dk, da der sælges flere private motorcykler, end der oprettes, og udvalget derfor mindskes. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Daglig 30-60 private MC handler

  1. Modsat er det brand irriterende at finde motorcykler fra forhandlerne som ikke eksisterer når man forespørger på dem. Jeg kan nævne især MC Huset .. det er 3.de gang jeg henvender mig på en mc som forlængst er solgt og får en sludder om at man da kan få tilbudt en anden. Iøvrigt burde det være pligt, at prisen SKAL være nævnt i annoncen istedet for disse "ring om pris". Der er ingen grund til at ulejlige interesserede med manglende eller fejlbehæftede oplysninger. F.eks kan nævnes: http://www.123mc.dk/kawasaki-zx6r-636/mcid-17190s10 . Da det er 3.de gang man skal fyldes med tom snak er min grænse nået. Sådanne spam annoncer burde medføre udelukkelse ved gentagne forhold. Ikke så sært at privathandlen blomstrer. Iøvrigt finder jeg disse auto indrykkelser absurde. Når man over et år har set den samme cykel blive indrykket igen og igen, så virker det grotesk at man skal bildes ind at cyklen er nyindrykket. Endelig .. få nu forhandlerne til at oplyse korrekt. Det er PINLIGT at man atter og atter skal bildes ind at en årgang 2008 er en 2012. Stop det – det er vildledning af forbrugerne ! Som forhandler bør netop hæderligheden stå i højsædet, det er forhandlernes bedste berettigelse. Ok – privathandlen blomstrer – måske er det ikke så sært !

  2. Man kunne jo opfordre til at ALLE, der falder over disse mangelfulde eller direkte fejlagtige annoncer bringer dem her under: Jeg kan jo starte med denne her – som IKKE er en 636, men en udmærket men ordinær 599 kubik: http://www.123mc.dk/kawasaki-zx6r-636-mc-syd-2-aars-garanti/mcid-77563s2. På trods af min henvendelse ang. annoncen er den hverken rettet eller flyttet. Denne næste mc er oplyst som en 2009, men er reelt en k7 eller k8: http://www.123mc.dk/suzuki-gsxr-1000/mcid-78374s29. Der er sikkert mange – lad os få dem frem – skriv her:

Skriv et svar

Giver børn en ny start