Dagens billede fra kontoret - 5 stk Husqvarna TR 650
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dagens billede fra kontoret

Med så mange sjove maskiner i vognparken kan man kun smile
Webmaster
30/03-2015 kl. 21:00

Trist at vi ikke har råd til at beholde maskinerne fra vores dæktest. Det ser altså godt ud når sådan en stribe skønne motorcykler står ved vores indgang, og man kan ikke undgå at blive glad når man ankommer til kontoret om morgenen, når man mødes af sådan et drømmesyn.

Desværre skal de to nye i striben sælges, og kun to, da både vores skribenter Jesper Jorden og Tommy Rønn, samt vores teknologiansvarlige Jes Simonsen, har valgt at bruge deres sparepenge på en af vores Husky TR 650. Derfor kan vi kun sælge de to i striben, da det naturligvis er for dyrt at beholde dem alle 5 for vores medier.

I vores næste TV program vil kunne ses hvor vildt en sådan Husqvarna TR 650 Strada kan udstyres. Vi bygger en op til rejsemaskine med luksus og plads ingen troede var muligt, og dermed gøre Husky TR 650 til den perfekte rejseven for to. Det lyder svært, men den store mængde udstyr der tilbydes til TR 650 fra de store udstyrsproducenter, gør faktisk projektet til en relativ let og prisbillig operation.

Vil du vide mere om salget af vores Husqvarna TR 650 maskiner kan det læses her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Dagens billede fra kontoret

Skriv et svar

Giver børn en ny start