Cyberpunk 2077 - nu med Arch Motorcycles - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Cyberpunk 2077 – nu med Arch Motorcycles

Keanu Reeves medvirker i længe ventet computerspil og får selskab af sin egen motorcykel
Mikkel Sølvkjær
27/10-2020 kl. 06:00

Måske ved du det ikke, men i spilnørdernes verden har det kommende Cyberpunk 2077 været et stort samtaleemne hele det foregående år. Det er udviklerne bag The Witcher-serien, der også har fundet vej til serieformat på Netflix, der står bag projektet. Efter sigende bliver det en vild spiloplevelse, når den færdige udgave rammer butikkerne d. 19 november.

En af motorcyklisternes største ambassadører i Hollywood, Keanu Reeves – der såmænd også har sendt en venlig hilsen til MagaCin – er med som figur i spillet, og med nedenstående trailer taget i betragtning er der lagt i kakkelovnen til et hæsblæsende action-eventyr:

Året er 2077, og banderne raserer Night City i Californien – den absolut værste by i USA.
Kaos hersker overalt, og i det moderne cybertech-univers er vold og hjemløshed mere normen end undtagelsen.
Særligt privilegerede mennesker udnytter teknologien og får bioniske forbedringer og implantater i deres krop, hvilket gør dem til en slags super-race.

Midt i denne interteknologiske, kriminelle rodebutik skal “Mercernary V” navigere mellem mystiske eksistenser og farlige opgaver for at overleve, og undervejs må alle metoder tages i brug. Her kommer motorcyklerne ind i billedet.

Et af de køretøjer, man kan benytte sig af i spillet, er nemlig en digital replika af Arch Method 143, og det futuriske udseende falder ret godt i spænd med konceptet om en vild og ustyrlig tech-fremtid.

For at få allermest ud af spillet, er alt i produktionen optimeret til at give et autentisk indtryk, også når det gælder følelsen af at køre på Arch Motorcykel.

Som du kan høre i videoen nedenunder, forklarer Reeves og hans makker Gard Hollinger, at udviklerne bag spillet gerne ville have Arch med om bord på projektet, da teamet husede et par fans. Selvom spillets handling ligger 60 år ude i fremtiden, hvor Arch Motorcycles sikkert har bevæget sig i en anden retning, er det alligevel fedt at se en god kraftig benzinmotor få en plads i et fremtidsscenarie.

I klippet følger vi lydoptagelserne til spillet, og det er skønt at høre begejstringen over bulderlydene fra de to Arch-folk.
Og lad os for god ordens skyld lige takke de mennesker, der gider at sætte ordentlig lyd på motorcykler i spil, film og tv, for der findes ikke noget mere irriterende end en rækkefirer med V2-lyd i en actionfilm. Det er sgu no go.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start