Magacin.dk - CRF250 Rally letvægtseventyrer
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

CRF250 Rally – et letvægtseventyr

CRF250 Rally, en ged med stort for forhjul og lange fjedre. Hvad skal man så med den?
Klaas Asaa
07/11-2016 kl. 22:06

Jeg har min Yamaha FZ1, min fede1000 kubikker som rykker for vildt når håndtaget vrides bagover. Det er skide sjovt, modellen spadserer efter et rask drag over nakken, langt over hvad man må på en dansk landevej. Det er ikke OK at båle afsted med overdimensioneret multi vild hastighed, hvor bremselængden er langt over reaktions mulighed ved uforudsete forhindringer.

Personligt foretrækker jeg det sjove stykke legetøj, som kan kyles om på siden på de små sogneveje, og umiddelbart formidler fornemmelsen af velkørende let håndterbar tohjuler. Det er hjertet af motorcykel kørsel!!!


Kan en 250'er så levere?

Er en 250'er nok, eller er den simpelthen for klejn tjahh. Den kan jo køre overalt og kan køre inderfor lovens rammer uden at dit kørekort hænger i en tynd tråd. 

Og hvad ved jeg så om det? Jo såmænd i mine unge dage, før familie og hus. Der var en motorcykel et transportmiddel, men også et stykke legetøj til en tur ud og væk fra asfalten. Det kræver en let og agil motorcykel, men helst en med 21” forhjul og lang fjeder foran. Det havde jeg ikke dengang, men jeg gjorde det alligevel. 

Hvis jeg havde haft en CRF250Rally dengang, havde jeg absolut været en lykkelig ung mand. Det er bare en ged der kan det der med ”uden for vejen”. Når det er sagt, så kan den fint kører på landevej og levere en fed aftentur på de små sogneveje, endda uden at sætte pappet uden på hjelmen. Det er da win win!

Når det kommer til bakker og sving kan sådan en ged bevæge sig langt bedre end den tunge hest. Den kan det du savner. Honda kan måske ramme en salgspris på godt 60.000kr. Jeg vil i hvert fald gerne have sådan en fisk. Jeg gløder efter at komme ud og lufte sådan en lækker 250'er. Mon ikke det lykkes allerede i forsæsonen, den er jo ligeglad med vejret og kører gerne 365 dage om året.

Del med en ven

0 personer snakker om “CRF250 Rally – et letvægtseventyr

Skriv et svar

Giver børn en ny start