Corona: Værdifuld info før turen til udlandet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Corona: Værdifuld info før turen til udlandet

EU website giver værdifuld info efter genåbningen
CO
20/06-2020 kl. 07:00

Efter længere tids nedlukning og stærkt begrænsede muligheder for at køre en tur til udlandet, har mange efter genåbningen med færre restriktioner fået seriøst kløe i gas-hånden, og hungeren efter nye oplevelser på motorcykel uden for landets grænser begynder at melde sig.

Usikkerhed vedr. genåbningen
Men hvordan finder man egentlig ud af, hvilke restriktioner der håndhæves i andre lande i forbindelse med Cortona pandemien.
Et nyligt indslag på dansk tv viste, at mange af landets borgere har svært ved at holde styr på de skiftende anbefalinger og regler her i landet, og at selv politikerne også kan blive svar skyldig desangående.
Og når det er problematisk at holde styr på de danske regler, hvordan hulen skal man så lige kunne overskue de varierende retningslinjer i alle mulige andre lande?
Hvilke regler gælder der i Norge i forbindelse med krisen, kan man få et hotelværelse i Østrig efter genåbningen, er restauranterne åbne i Holland, må vi køre til Italien, skal vi bære mundbind, og er det i det hele taget muligt, at frekventere en beværtning i Tyskland for at nyde en dug-glinsende kold fadøl efter dagens kørsel?

Nyt website giver svarene
Disse spørgsmål og mange andre kan du nu få besvaret via et nyligt etableret EU-website, som formidler en række informationer om de forskellige landes stadier vedrørende genåbningen.
Et glimrende værktøj inden MC-turen til udlandet planlægges, så risikoen for at rende ind i en ærgerlig hændelse undervejs minimeres.
På websitet finder du under fanerne Information, Travel, Services samt Health and Safety en række underpunkter, hvor relevant information om forholdene i de enkelte lande er tilgængelig.
Det kan være om eventuelle forsamlingsforbud, om strandene er åbne, om der er mulighed for at overnatte på hotel, hvilke aktiviteter der er forbundet med restriktioner og så fremdeles.
Og på det nye officielle EU-website, der for nylig blev annonceret i opslag på sociale medier, bliver alle informationer løbende opdateret.

Link til Re-open EU
Du kan følge linket i EU’s opslag på sociale medier, eller hoppe direkte til siden med kortet over de forskellige lande her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start