Classic TT på Ring Djursland er blevet udsat til 2021
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Classic TT på Djursland aflyst

Arrangementet i nostalgiens tegn, er grundet Corona situationen udsat til 2021
Steffen F. Olesen
30/03-2020 kl. 05:00

Et af de events vi her på redaktionen har set rigtig meget frem til er Classic TT på Ring Djursland d. 1. til d. 3. maj, hvor der var planlagt alt fra veterankørsel i det grønne, til en god omgang classic race med og uden sidevogn. Der var endda planlagt at besøgende – hvis de ankom på en historisk knallert – kunne få et par omgange på banen, uden nogen omkostninger udover indgangsbilletten.

Kørere fra Holland, England, Skotland, Isle of Man og Australien såvel som danske kørere har udvist stor interesse for arrangementet, men nu er alle planerne skubbet til næste år som følge af Corona situationen.

Antallet af tilmeldte kørere steg dag for dag indtil løbsweekenden blev aflyst, hvilket er grunden til at arrangørerne har valgt at skubbe arrangementet til 2021 frem for at slette det helt fra kalenderen.

Her under officiel meddelelse fra arrangørerne:

Arrangørerne af Classic Motor Event Ebeltoft og Classic TT 2020 på Ring Djursland, har netop besluttet at udskyde afholdelsen af eventet med 1 år. I løbet af nogle få dage vil den officielle dato for Classic Motor Event Ebeltoft og Classic TT 2021 blive offentliggjort. Som situationen er lige nu, må bekæmpelsen af COVID-19 (coronavirus) have 1. prioritet, og det må vi stå sammen om.

Imidlertid vil vi udtrykke stor taknemmelighed til alle, for den store opmærksomhed vores arrangement har fået i motorsports kredse, faktisk over hele Europa. Også en stor tak til Syddjurs kommune, for deres indsats for at eventet kunne gennemføres. Herudover en kæmpestor tak til alle der har gjort en indsats og hjulpet til med planlægningen af eventet, uden jer havde det ikke været muligt.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start