VM helten Carl Fogarty får sin egen spitfire i bonus
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Carl Fogarty får sin egen Spitfire

Arbejdet hos CCM udløser bonus
CO
20/11-2018 kl. 13:40

Den 53årige engelske racerkører Carl Fogarty der i sin tid brillerede med høj svinghastighed og aggressiv kørestil på racerbanerne, kendes af de fleste for kørestilen og de fornemme resultater på racerbanerne. “Foggy” har udover dynger af andre pokaler vundet 4 VM titler WSBK.

Færre ved at Carl Forgarty gennem årene har samarbejdet med en række mortorcykelproducenter, hvor han udover at fungere som mærke-ambassadør, har bidraget med ekspertise ved udviklingen af en række motorcykler.

Carl Fogarty som mærke-ambassadør

Senest har den aldrende racerkører efter en periode som ambassadør for engelske Triumph, slået kludene sammen med engelske CCM og præsenteret en specialbygget Foggy Edition Spitfire.

CCM oplyser at den specielle model produceres i et begrænset oplag på 300 stk. …. plus den ekstra model som Carl Fogarty selv får i bonus.

Kort om CCM

Alan Clews var i 1960'erne en succesfuld engelsk Trial og Scrambler kører, som efter BSA's kollaps begyndte at fremstille sine egne racere hjemme i garagen. Rygterne om de fine racere spredte sig hurtigt, og det varede ikke længe inden firmaet Clews Competition Works blev født. Med tiden blev CCM synonymt med succes i Moto-X, Flat-track, SM og Roadracing på højt niveau.

Eksklusive motorcykler til eksklusiv pris

CCM producerer i dag eksklusive motorcykler – med eksklusivt prismærkat – hvor der blandt Spitfire seriens 6 forskellige modeller findes en “standard” Flat-Tracker til £9.995.-

Robotter har ikke vundet indpas hos CCM, hvor stellene svejses i hånden og håndværksmæssige kvaliteter er i højsædet, og senest har partnerskabet mellem CCM og firmaets nyligt tiltrådte mærke-ambassadør ført til specialmodellen Foggy Edition Spitfire.

CCM Foggy Edition Spitfire med lækre detaljer

Foggy Edition Spitfire

På Foggy Edition Spitfire er carbon delene selvfølgelig rent fuldpral, da kulfiberen med enkelte undtagelser er diskret skjult under den Rosso Corsa røde lakering.

Foggy Edition Spitfire har udstødningen under sædet, der er gjort udstrakt brug af CNC bearbejdede billet aluminiums dele (herunder 17″ hjulene),  fuldt justerbar K-Tech bagdæmper, fuldt justerbar Gold Marzocchi USD forgaffel med specialfremstillede HEL radialt monterede bremsecalipere, og et væld af andre fede detaljer.

Du vælger selv om modellen skal leveres med Cafe-racer eller Flat-track styr. og så er benzintanken naturligvis signeret af Carl Fogerty himself.

Foggy's autograf på benzintanken

Foggy Edition Spitfire er da også med et prisskilt på £ 12.495,- en smule dyrere end standard CCM Spitfire Flat-trackeren. Se CMM Foggy Edition Spitfire og andre modeller på CCM's hjemmeside her.

Foggy er en flink mand som altid er god for en sludder

Carl Fogerty er en flink mand der altid er god for en sludder når man render på ham, og det var han også da vi sidste år mødte ham ved et Flat-track event i England.

Nu håber vi ikke Carl Fogertys egen CCM Foggy Edition Spitfire er udstyret med Flat-track styr og grovmønstrede dæk, for vi så jo netop i England  hvor galt det kan gå når djævelen farer i Foggy og han giver den seriøst gas på oval-bane… og forlader banen i ambulance. Læs den historie her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start