Byernes frækkeste motorcykel - KTM Freeride E-SM
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Byernes frækkeste motorcykel

Uanede mængder sjov, indpakket i lydløst design
Tommy Rønn
15/12-2015 kl. 16:45

Imponerende Julien Dupont viser i ovenstående video, at den nye KTM Freeride E-SM motard, er midtbyernes kommende konge. Ingen larm, maksimalt moment fra kulkælderen samt rigelig effekt til midtbyens gøremål.

KTM viste Freeride E-SM frem på Eicma motorcykeludstillingen i november, og den var ubetinget en af udstillingens mest ombejlede maskiner, og med rette. Det er nemlig således så de unge med A1 kørekortet må føre KTM Freeride E-SM, da opgivelsen på E-SM er kontinuerlige 15hk. Men E-SM kan kortvarig levere hele 22 hk peak, hvilket gavner i overhalinger og accelerationer. Og da E-SM yderligere yder hele 42Nm fra kulkælderen, er momentet som på en stærk 500 ccm motorcykel. Dem med A1 kørekortet, i Danmark dem mellem 18 og 20, kan altså i E-SM få en langt kraftigere motorcykel i E-SM end i de andre A1 maskiner.

Da flertallet af A1 piloter normalt kun bruger deres motorcykler til korte ture, er det af mindre betydning at KTM E-SM kun klarer 70 km på en opladning. Oftest rigelig til en tur på gymnasiet, videre på cafeen og så i biffen og hjem igen.

MagaCin forventer at få KTM Freeride E-SM til test i det tidlige forår, og vi glæder os da vi ikke kan finde andre motorcykler på markedet der passer så godt til midtbyens hårde drenge og piger.

Del med en ven

0 personer snakker om “Byernes frækkeste motorcykel

  1. Perfekt som lege- og pendler maskine. Men 90.000kr… det kommer IKKE til at ske.

Skriv et svar

Giver børn en ny start