Bye bye China - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bye bye China

Kinesereventyret er sandsynligvis slut
Tommy Rønn
13/11-2009 kl. 23:15

Klodens store motorcykeludstilling, Eicma i Milano, var en deprimerende kineser-opvisning. De seneste år har Kineserne optrådt talstærkt i Milano, men i år var der langt imellem de kinesiske tohjulere. Intet kinesisk nyt er altså på vej fra Kina til Europa i 2010.

Eicma er stedet hvor producenter, importører og forhandlere mødes og planlægger fremtidens strategier. Det må betyde at kineser producenterne ikke mere tror på salg i vores del af verden.

Ærgeligt da Kineserne har sendt flere billeder på nettet af nye mellemklasse-maskiner, som vi troede på ville komme. Men sådan skal det åbenbart ikke gå.

De små maskiner, som tidligere var eneste type fra kineserproducenterne, er også ved at forsvinde. Sunpit som har forhandlet den fornuftigt sælgende, men overordentligt ringe Dorton maskine, har senest annonceret lukning og ophørsudsalg. Nu er der nærmest ingen kineserforhandlere tilbage i Danmark.

Del med en ven

0 personer snakker om “Bye bye China

  1. "Ærgeligt da Kineserne har sendt flere billeder på nettet af nye mellemklasse-maskiner, som vi troede på ville komme. Men sådan skal det åbenbart ikke gå"

    Det kunne måske også hænge lidt sammen med, at folk er blevet klogere og har indset at man får hvad man betaler for. Kinøjserne er lakeret affaldsjern der i bedste fald er noget lort som ruster op i løbet af no time, og i værste fald en sikkerhedsrisiko for ejeren og andre trafikanter fordi bremser og styreapparat er lige så dårligt som resten af komponenterne. Så HURRA for kinøjsernes farvel i trafikken.

  2. Ja, så kan det resoucespild af kinacykler da endelig blive skuet lidt ned. De har skabt mere splid mellem mc-folket og store bekymringer for ejerne, end egentlig mc-køreglæde og sammenhold.

    Tak for det !… 😉

  3. Øhhh. Honda og Yamaha udeblev da også, så kan man konkludere det samme for dem??

  4. Kan måske også hænge sammen med, at markedet nu er mættet for billige kinesere. For et par år siden (vist 2006) var en trediedel af alle nysolgte MC'er kinesiske.

Skriv et svar

Giver børn en ny start