Buell indsender patentansøgning - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Buell indsender patentansøgning

Ukueligt kreative Eric Buell
CO
12/12-2010 kl. 11:46

Da den officielle produktion af Buell motorcykler blev indstillet, og den sidste motorcykel var kørt af samlebåndet, ville mange andre end Eric Buell nok have smidt håndklædet i ringen og ladet sig pensionere.

Eric Buell valgte i stedet at kaste sig over produktion af racere, og sælger stadig motorcykler under konceptet ’Ready to Race’.

Kreative og opfindsomme Eric Buell lader sig ikke sådan kue af modgang, og et bevis for amerikanerens ukueligt innovative sind, kan findes ved granskning af indsendte patentansøgninger.

Hidtil har vi set en række forskellige løsninger ved placering af motorcyklens udstødningssystem.

Den traditionelle hvor udstødningen munder ud lavt på cyklens ene eller begge sider, og på et tidspunkt skiftede moden til at potterne skulle være højt oplagte.

Vi har været gennem en periode, hvor enhver mc producent med respekt for sig selv, havde en model på programmet med udstødning under sædet, og en del producenter vælger i denne tid at montere potten under motoren, så det er snart svært at forestille sig flere alternative udformninger.

Eric Buell har ganske utraditionelt tænkt sig, at motorcyklens bagsvinger fremover tildeles en ekstra rolle som udstødning.

Officielt består opfindelsen i en bevægelig bagsvinger, som forbinder baghjulet med motorcyklens stel, og som via hulrum tillader passage af udstødningsgasser, før gasserne ryger ud af en åbning bagerst.

 Det er en nyskabelse for os, men Erik Buell fortæller gerne at de motorcykler han fremstiller – inklusive denne vinters EBR 1190S – kun lige har indhentet nogle af hans 20 år gamle design ideer.

Guderne (og naturligvis Eric Buell) må vide hvordan en model efter helt frisk design koncept ville se ud.

Del med en ven

0 personer snakker om “Buell indsender patentansøgning

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start