Bridgestone lancerer Hypersport S23 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bridgestone lancerer Hypersport S23

Bridgestone har netop lanceret efterfølgeren til det yderst populære S22
Steffen F. Olesen
20/10-2023 kl. 12:24

Det er svært at finde en dæktråd på nettet, eller at deltage i en virkelig snak mellem mennesker omkring samme emne, uden der dukker kommentarer om Bridgestone Battlax Hypersport S22 op. Og det er da også forståeligt nok, for S22 er et super godt dæk, der især i vores lille hjørne af verden har vist sig, at kunne klare store skift i klimaet uden at gå på kompromis med hverken performance eller holdbarhed.

Men i motorcykelverden fungerer ofte også således, at når et bestemt type dæk har vist sit værd “hos naboen”, så er det dét dæk forbrugerne køber, uden at kaste sig ud i egne eksperimenter med alternativer. Og det er måske én af grundene til, at vi i de senere år har set så mange S22-lakridser på gaden, hvor det tidligere har været eksempelvis Bridgestone BT-023, som MagaCin for 13 år siden testede på vejene omkring Locs Ness.
(Det kan du se eller gense i videoen her)

Begge ovennævnte modellers evner til at trille motorcykler sikkert rundt på verdens veje med nok bid i underlaget til, at der også er rigeligt med overskud til en god omgang sving-leg, har naturligvis også noget at sige for de ret så imponerende salgstal.
Men hvis det i sig selv var nok til, at folk ville skrive dem på ønskesedlen, så tror jeg, at et dæk som Metzeler Sportec M9 RR oftere ville ligge blandt pakkerne under træet.

Bridgestone opgraderer
Som nævnt har Bridgestone S22 gennem efterhånden en del år været et populært valg på vore breddegrader, men nu er det tilsyneladende blevet tid til en opgradering.
I hvert fald præsenterede Bridgestone i går eftermiddags en mulig arvtager til S22, og denne er naturligvis døbt Bridgestone Battlax Hypersport S23.

Således vil motorcyklister fra januar måned kunne bestille den – ifølge producenten – næste model i premiumrækken, som også er udgør en fejring af Battlax’s 40 år på markedet.

S23 skulle angiveligt levere optimeret performance på en lang række punkter, og er som et next-level sportsdæk udviklet til at imødekomme hvad det kræver at køre sportsligt på asfalt, ved blandt andet at kunne bide bedre i tørt underlag end sin forgænger.
Dette skulle især være udtalt på dækkets sider, og der skulle med den reviderede gummiblanding ikke været gået på kompromis med slidstyrke.

Men selvom producenten betegner S23 som et sportsligt dæk, så skulle det også kunne klare fugtige forhold bedre end S22, da mønstret i dækket leder vandet væk uden at skabe ubalance og tillader præcis styring, hvilket munder ud i selvtillid hos føreren.

Bridgestone Battlax Hypersport S23 kan leveres i én størrelse fortil (120/70-17) og fem størrelser til baghjulet (160/60-17, 180/55-17, 190/50-17, 190/55-17, 200/55-17).

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start