Bridgestone Battlax AT41 til asfalterede eventyr - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bridgestone Battlax AT41 til asfalterede eventyr

Kan leveres fra Februar 2022
Steffen Olesen
19/10-2021 kl. 09:47

Dækproducenten Bridgestone har for nylig introduceret det nye Bridgestone Battlax Adventure Trail AT41, der beskrives som.- et robust, off road-lignende dæk, der leverer fremragende ydeevne på tør vej og fantastisk kraftoverførsel, vejgreb og nedbremsning under våde forhold, hvilket giver en komfortabel og sikker kørsel i al slags vejr.

Til asfalterede eventyr
Det nye new Bridgestone Battlax AT41 er ikke et dedikeret off-road dæk, men er i følge beskrivelsen et nyt gadedæk til rejse-enduro motorcyklen.
Et dæk som angiveligt leverer fremragende ydeevne i vådt føre og fantastisk ydeevne på tørre veje, med et blokmønstret design, der fuldender motorcyklens adventure-look.

Optimeret til touring
Optimering af dækmønsterets design med større drænkanaler med mere ensartet layout, skulle give større vandafledningseffekt og forbedrede egenskaber i vådt føre.
Baghjulets 3LC gummiblanding er optimeret til touring, og giver efter Bridgestone’s beskrivelse fremragende ydeevne i både tørt og vådt føre.
Derudover skulle gummiblandingen være garant for minimeret slid, og Bridgestone oplyser også om, at dækmønstrets udformning forhindrer ujævnt slid på dækkets skuldre.

Det fremgår også i beskrivelsen af Bridgestone Battlax AT41, at det er et højteknologisk monospiralbælte, som giver både stivhed og egendæmpningsevne på højt niveau for en jævn og komfortabel kørsel, der sammen med det nye mønster giver det høj stabilitet.
Bridgestone Battlax AT41 kan leveres fra Februar 2022, hvor både tilgængelige dækstørrelser samt priser offentliggøres.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start