Bremser: Forskellen mellem stål- og carbon bremser
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bremser: Stål vs. Carbon

Sylvain Guintoli forklarer forskellene mellem bremsetyper
Steffen F. Olesen
13/05-2020 kl. 05:00

Med et CV som rummer en del punkter med race på to hjul, samt den nuværende stilling som testkører for Suzuki’s MotoGP fabriksteam, er Sylvain Guintoli mere end kvalificeret til at ytre sig på sociale medier inden for sit felt.

En rygsæk fuld af viden og mange års erfaring, kombineret med en rigtig forståelig måde at udtrykke sig på, er hvad der gør netop Guintoli’s videoer ekstra interessante. Han formår at hive al hokus pokus ud af teknikker og principper, og koge det ned til noget vi dødelige kan forstå og nikke genkendende til.

Eksempelvis som da han forklarede meningen bag Rossi’s dingleben, og hvordan man optimalt bruger bagbremsen. Også videoen med ti tips og tricks er yderst brugbar; ikke kun for trackday folket, men også for de som udelukkende befærder sig på alfarvej.

Senest bragte vi en artikel, hvori Sylvain Guintoli trak os gennem forskellene mellem en gadecykel og en fuldblods MotoGP racer. Fandt du den video interessant, bed du måske også mærke i at et af punkterne i videoen var bremser, og nu hjælper Guintoli os – via endnu en godt forklarende video – gennem et super spændende emne.

I videoen her under kommer Guintoli ind på emner som hvordan de to systemer føles, hvilken er bedst og hvorfor, samt prisforskelle. Der er som Guintoli fortæller mange forskelle ved de to bremsetyper, men indleder interessant nok med, at fortælle at der faktisk ikke er forskel på den maksimale bremseeffekt.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start