Breaking: Spændende nyt fra Triumph i dag!! - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Breaking: Spændende nyt fra Triumph i dag!!

Ny trecylindret mellemklasse eventyrer fra Triumph i dag?
CO
20/07-2021 kl. 06:46

Hvis du ikke selv har bemærket det, så skal vi for en god ordens skyld gøre opmærksom på, at engelske Triumph har tænkt sig at præsentere en nyhed i dag.
Hvilken nyhed der er tale om, fortæller den engelske motorcykelproducent ikke noget om, men de to herrer der optræder på billedet i forbindelse med annonceringen kan måske give et fingerpeg.
Billedet over artiklen er sakset fra Triumph’s hjemmeside, og nyheden er i pagt med tidens trend også annonceret på sociale medier.

På billederne ses den amerikanske 41-årige cross kører Ricky Carmichael og den spanske 39-årige Enduro kører Ivan Cervantes iført Triumph T-shirts, og det kunne selvfølgelig skyldes, at Triumph har tænkt sig at lancere endnu en ny stribe beklædningsdele i mærkets evigt opdaterede beklædningskollektion.
MEN!!

Hint til en model til alternativt terræn?
Førstnævnte af de to herrer har vundet AMA 450cc motocross national championship syv gange og AMA Supercross Championship 450cc class fem gange.
Sidstnævnte har fire VM-titler i bæltet i forskellige Enduro klasser, og det kunne måske – som i meget tænkeligt – være et kraftigt hint til hvilken nyhed vi får at se senere i dag.

Adventure Bike og Adventure Sport
Du husker måske den interessante nyhed MagaCin lækkede i August måned 2020, hvor vi bragte opsigtsvækkende og afslørende billeder fra en Triumph event, der egentlig ikke var tiltænkt offentlig opmærksomhed.
På billederne så vi to nye modeller, der var klassificeret som henholdsvis en Adventure Bike og en Adventure Sport.

I artiklen der er linket til herover ser du også et billede, hvor de tekniske specifikationer for den nye Triumph Trident 660 – der dengang blev omtalt som Roadster – også dækkede over to andre modeller med betegnelserne Adventure Bike og Adventure Sport.
Derfor er det nok ikke helt utænkeligt, at det er en af de to eller eventuelt begge modeller der præsenteres senere i dag.
Men det kunne selvfølgelig også være, at Triumph Motorcycles vil involvere sig seriøst i motorsport på løst underlag.

Stay tuned for opdatering
Om det virkelig er Triumphs mellemklasse eventyrer med trecylindret 660cc motor vi får at se i dag er endnu uvist, og gætterierne er baseret på denne skribents spekulationer.
Men du kan være sikker på, at vi holder dig opdateret med alt vi kan skrabe sammen af tekniske specifikationer, billeder og video straks det er muligt, hvis vores gæt og håb om dagens nyhed fra Triumph Motorcycles holder stik.
Så husk nu jævnligt at kigge indenfor på MagaCin, for at holde dig opdateret på de seneste motorcykelrelaterede nyheder.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start