Breaking News. Ingen prisstigning på Harley alligevel
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Breaking News – Ingen prisstigning på Harley

Harley-Davidson har reddet danskerne for massive prisstigninger
Tommy Rønn
27/06-2018 kl. 15:00

MagaCin.dk er netop informeret af Harley-Davidson Danmark, at mulige prisstigninger som omtalt tidligere i artikel her., ikke kommer til at berøre Danmark.

Mogens Malling, CAPS Harley-Davidson Aarhus udtaler til MagaCin.dk:

“Harley-Davidson importøren i Europa, belliggende i England, er vidende om at de bebudede prisstigninger, grundet den optrappenede handelskonflikt mellem USA og Europa, vil betyde en ende for salget af de stolte motorcykler i EU. Derfor har Harley-Davidson koncernen valgt at bære tabet grundet de nye toldsatser.”

Vi kommer altså ikke til at opleve Harley-Davidson prisstigninger i Danmark.

For ikke tabet skal blive for stort udtaler Harley-Davidson Chief Executive Officer Matt Levatich, som MagaCin tidligere har talt med, at Harley-Davidson hurtigst mulig vil flytte produktionen af Harley motorcykler til EU, fra produktionsfaciliteter i USA, til en af Harleys faciliteter i enten Brasilien, Indien eller Australien. Eller måske til deres nye produktionsfaciliteter i Thailand, der p.t. er under opførsel.

Alt dette vil betyde at Harley-Davidson lukker deres faciliteter i Kansas City, hvor minimum 350 medarbejdere derved mister deres jobs. Desuden forventes at Harley-Davidson vil bortskære op mod 460 jobs fra andre produktionsfaciliteter i USA.

Alt dette har fået Donald Trump op i det røde felt, og har tweet´et at Harley-Davidson vil blive straffet hårdt for at flytte arbejdspladser ud af USA. Så balladen mellem Harley-Davidson og Donald Trump er sandsynligvis ikke slut endnu.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start