BMW G310 forventes i endelig udgave på Eicma, Milano
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW´s nye lilleput

BMW G310 forventes i endelig udgave på Eicma
Tommy Rønn
16/10-2015 kl. 08:00

Efter BMW fremviste deres kommende lilleput G310 som stunt og koncept-maskine, er rygterne væltet ind om den lille nye BMW.

BMW har længe ønsket en lille motorcykel i deres produkt-program. Specielt da de små maskiner er dem der sælger i Asien, og da Asien er et langt større marked end Europa, er det for motorcykel-producenterne langt vigtigere at være i Asien end i Europa. Ja, nye tider, men vi europæere skal vænne os til at vores marked ikke er vigtigst mere.

G310 skal være den motorcykel der giver BMW det nødvendige gennembrud i Asien. Nødvendig fordi det er der pengene ligger for producenterne. Efter KTM har slået sig løs i Asien med deres 125 og 200 ccm modeller er den østrigske fabrik løbet fra BMW på salgslisterne, hvilket naturligvis ikke behager producenten i Bayern.

Det skal blive spændende at se om G310  kan indtage Asien. BMW har desværre ikke vist de mest imponerende tal i fejllisterne de seneste år, og den slags går ikke i fjernøsten. Der vil de have maskiner der kører evigt, uden fejl. Derfor vil det være vigtig for BMW at lave en fejlfri G310.

Det seneste nye er at det nu skulle være bekræftet at BMW G310 fremvises i endelig version på Eicma ultimo november. Spændende.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start