Følg BMW R18 verdenspremieren fredag d. 3 April
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW verdenspremiere

Sværvægtsbokseren R18 præsenteres officielt 3. April
CO
10/03-2020 kl. 06:30

Det er efterhånden ved at være et godt stykke tid siden de første rygter om BMW's nye R18 med den gigantisk boksermotor begyndte at cirkulere.

Allerede i starten af sidste år, kunne du her på siden læse om BMW's nye 1800 bokser, og vi har siden dengang fulgt op på emnet i en lang række artikler med masser af billeder, videoer og seneste information om den retroinspirerede model.

Vi beskrev eksempelvis da den tidlige Concept R18 blev præsenteret i Italien i Maj måned 2019, fulgte op med oplysningen om at BMW R18 allerede kunne forudbestilles i Frankrig i September 2019, viderebragte information om den hemmelige kåbeklædt version som en måneds tid senere blev spottet og fotograferet, og fik langt om længe lov til at se modellen live ved den store mc-messe EICMA i Italien i 2019.

Det varede ikke længe inden muligheden for at forudbestille modellen bredte sig til andre lande – herunder også Danmark – og her på siden har du siden Janaur måned kunnet følge serien A Bavarian Soulstory, som giver en omfattende indsigt i projektet. Se det seneste afsnit her, hvor du også nederst i artiklen finder links til de foregående afsnit i føljetonen.

Nu fjernes betegnelsen Concept endegyldigt fra modelnavnet

Hvis din interesse er spændt til bristepunktet – men også synes at BMW godt snart må tage sig sammen til at præsentere den produktionsklare model – så kan vi berolige dig med, at forløsningen er nært forestående.

For i går eftermiddags bekendtgjorde BMW Motorrad nemlig, at ventetiden er ovre da den produktionsklare BMW R18 langt om længe præsenteres officielt fredag d. 3. April.

BMW har endda været så venlige, at forsyne os med et link til side med nedtælling til eventen, hvor der i skrivende stund er 24 dage til både teknisk information, billeder og video skulle poppe op på siden.

Klik på DETTE LINK hvis du vil være med på forreste række, når præsentationen efter planen skulle finde sted kl. 15.00 dansk tid.

OBS:

BMW Motorrad har desværre vedhæftet et link til en side som ikke fungerer. Artiklen opdateres med virksomt link til “nedtællings” siden straks det er tilgængeligt.

Opdatering. Så skulle linket til siden med nedtælling til den officielle præsentation fungere.  

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start