Højtydende motor fra BMW holder kun 5000 km.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW topmotor holder kun 5000 km

BMW HP4's motor lever et hårdt og kort liv på racerbanen
Mathias B. Høj
04/08-2017 kl. 09:04

Hvis du overvejer at anskaffe BMW's ondskabsfulde HP4 Race – kulfiber superbiken til banerace – er der et lille aber dabei, som er værd at have med i budgettet. Motoren skal udskiftes efter 5000 km.!

Ifølge amerikanske BMW forhandlere, er der en slags udløbsdato på 5000 km., hvorefter hele motoren skal udskiftes. Og med en motor på 215 HK i letvægtsmateriale, kan det være en betydelig udgift. Til gengæld forlyder det, at en udskiftningsmotor allerede er kørt ind fra fabrikkens side. Så den kan monteres og køre direkte tilbage på racerbanen.

Det er ikke usædvanligt, at højtydende baneracermotorer ikke opnår samme kilometertal som motorer på almindelige vejmotorcykler. Men 5000 km. svarer – i meget grove mål – kun til 12 trackdage.

Det er tvivlsomt, om det vil ramme danske motorcyklister. BMW HP4 med kulfiberstel yder imponerende 215 HK og vejer 171 kg., vel og mærke når den kommer fra fabrikken. Så kan man jo tænke over, hvad prisklassen er, for den slags ydelse.

Kilde: Asphaltandrubber.com.

Del med en ven

0 personer snakker om “BMW topmotor holder kun 5000 km

  1. Øhhh Mathias. HP4 race er kun til banekørsel, så man skal slet ikke tænke på prisen med afgift.
    Men de 5.000km er vel kun hvis den bliver kørt som tiltænkt. Altså fuld hane på banerne på højt raceplan…

  2. Hej F650gs, Tak for feedback. Ja, det var ikke tilstrækkeligt klart, at det er en baneracer. Jeg har opdateret teksten. Og ja, de 5.000 km er på banen.

Skriv et svar

Giver børn en ny start