BMW teaser - Svingene frister, fortsæt med nedlægning
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW teaser #2

Svingene frister, fortsæt med nedlægning
CO
28/10-2019 kl. 13:30

Tidligere på dagen kunne du her på MagaCin se BMW's første teaser for en kommende nyhed.

I artiklen så du BMW's opslag på sociale medier med den første teaser video i rækken, hvor vi nærmest intet så af den nye model, men derimod blev præsenteret for fristende kurverige bjergveje.

I videoen så du også overskrifter som : Never resting, never being satisfiedNever coming in second place. Always riding ahead. samt Never Stop Challenging.

Som du har set i den seneste tid, er der seriøst knald på frigivelsen af appetitvækkere her kort før mc-messen EICMA i Milano – Italien. BMW følger trenden, hvor vi tæppebombes med en række spændings-opbyggende teasere, og tyskerne har såmænd også allerede frigivet den næste video.

Den seneste teaser er slået op under titlen: Every curve is teasin you. Go on, lean in! 

Hvert eneste sving frister dig, fortsæt med nedlægning er måske en lidt blodfattig – og nok ikke helt korrekt dansk oversættelse – men udmeldingen fra BMW er ikke til at tage fejl af… og i den seneste video, får vi det mindste et sporadisk glimt af et par motorcykler. Motorcykler der køres i sving.

Bayerische Motoren Werke præsenterer altså snart en ny eller opdateret svingæder af format, og videoen kunne meget tænkeligt være møntet på BMW S1000XR, hvor motoren til 2020 angiveligt skulle have adopteret producentens variable ventilstyring. Et dokument fra CARB – California Air Resources Board – vedr. BMW S1000XR som er undeskrevet d. 17. September 2019 underbygger antagelsen.

Bemærk at den første video slutter med sætningen Never Stop Challenging, og at samme udmelding som den eneste går igen i video #2. 

Dermed er det måske BMW's sidste teaser for nyheden, men så er der jo heldigvis kun en uges tid til at vi kan levere fotos og specifikationer, når svingæderen præsenteres på EICMA.

  

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start