BMW S1000 Streetfighter - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW S1000 Streetfighter

På baghjulet med 250 km/t
Tommy Rønn
18/10-2010 kl. 20:30

Den tyske BMW udstyrs-specialist Wunderlich står bag denne skønne kreation. Når BMW ikke selv kan konstruere en vild streetfighter, så kan Wunderlich.

En standard BMW S1000RR kan løfte forhjulet ved 200 km/t. En sådan vildbasse, uden kåbe og med højt, bredt styr, løfter mad garanti forhjulet ved hastigheder langt over de 200 km/t. En ægte baghjulskunstner. Det kræver dog man slår traction control fra.

Der er næppe nogen tvivl om BMW selv, en skønne dag, kommer med en vild streetfighter. Men indtil den kommer fra fabrikken er det godt Wunderlich findes.

Wunderlich er specialister i BMW udstyr, men de laver ikke kun gejl til S1000RR. Også alle andre BMW maskiner kan udsmykkes med smuke Wunderlich dele.

Hvad den komplette ombygning af S1000RR koster, ved vi ikke, da Danmark ikke har en Wunderlich inportør. Wunderlich leverer dog gerne direkte til slutbrugeren.

Se alt det imponerende Winderlich udstyr her. 

Del med en ven

0 personer snakker om “BMW S1000 Streetfighter

  1. Wunderlich – her et navn, men også et tysk ord, der oversat til dansk betyder: Besynderlig, sær, underlig. Man må sige at fa. med denne "creation" lever op til navnet, og endnu engang slår fast, at tyskere ikke har forstand på design – de har det ganske enkelt ikke i sig. De mener, at bare der er mange HK ombord, så er alt flot og godt. Cyklen ligner iøvrigt enhver anden hjemmebygget streetfighter. Byg dog noget smukt og elegant, og ikke alt det der Scheisse !

  2. Det rigtigt, men til gengæld laver de (nogle gange) tingene så godt at de ændrer folks opfattelse af hvad der er smukt, flot, godt design, etc.

    Alligevel også en måde at gøre det på xD

Skriv et svar

Giver børn en ny start