BMW S 310 RR. BMW racing på indisk. Micro Superbike.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW racing på indisk

En vaskeægte superbike i ministørrelse er nu en realitet
Webmaster
24/03-2018 kl. 00:00

Alle BMW 310 maskinerne, både G 310 R og G 310 GS, er produceret i Indien på TVS fabrikken. TVS er nær samarbejder med sydtyske BMW.

Nu har TVS fundet deres eget koncept, baseret på den friske BMW 310 motor. En regulær superbike i miniature størrelse. TVS Apache RR 310 er som alle andre maskiner fra fabrikken, monteret med den 34 hk stærke enbanker.

Rygterne siger at TVS vil prøve at indtage Europa. Vi tvivler dog på dette tillades af BMW som har mange penge placeret i TVS. Hvis vi skal se TVS motorcykler i Europa bliver det garanteret med BMW logo på tanken.

Interessant er det at følge motorcykel udviklingen i Asien. For få år siden troede alle at Kinesiske motorcykler var det nye sort, men sådan gik det ikke helt. Hvad der kom fra Kina var på dette tidspunkt af ringe kvalitet, der rustede og fejlede straks de lugtede det nord-europæiske klima.

Indien er asiens nye store motorcykel-producent, der på det europæiske marked overhaler både Kina, Indonesien og Korea. De når ikke Japan til sokkeholderne. Endnu. Men takterne fra Indien er interessante. Nu får f.eks Honda, Kavasaki, BMW, KTM og Triumph deres motorcykler produceret i Indien.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start