BMW R NineT 2014 - Video Walk Around og gigantgalleri
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW R NineT 2014

Video walk around og klodens største BMW Nine T galleri
Tommy Rønn
18/11-2013 kl. 14:15

En af de motorcykler der er på manges læber, her inden sæsonen 2014, er BMW Nine T. Let at forstå, da Nine T virkelig bringer tidens trend ud til menig mand. Personificerede klassikere er det helt store hit p.t.

Til diverse træf ses efterhånden mange ombyggede og personificerede BMW boksere. Alle trækker de horder af nysgerrige, der finder projekterne attraktive. Nu kan alle altså komme med på denne bølge, uden selv at have den store tekniske snilde.

Desværre vil en pris på 250.000 kr. holde en del fra BMW Nine T. Trist, for trods det klassiske udseende, er maskinen bygget op af de fineste komponenter, som er den vildeste racer værdig. Prøv bare at se den solide Up-Side-Down forgaffel, affjedringskomponenterne og de radialt monterede bremsere.

Hvad der vil gøre BMW Nine T yderligere dyr er stilen. Man kan naturligvis ikke køre en sådan maskine iført almindeligt kedeligt motorcykel-tøj. BMW Nine T kræver investering i helt ny MC gardarobe. Når der skal købes Nine T, skal der naturligvis også købes klassisk MC uniform.

Køb en BMW R nineT her.

Del med en ven

0 personer snakker om “BMW R NineT 2014

  1. urerne er sku ik meget retro, de falder totalt ud, de ligner noget der sider på k16

  2. Der er elementer på den der er endnu mindre retro end urene. Ikke desto mindre er det en fed cykel der er et vellykket miks mellem det klassiske og moderne.

  3. Meget lækkert koncept. Har i flere år selv gået med byggeplaner og at bygge en Classic mc om med mere moderne teknologi. Men svært med den danske lovgivning. Synes det er en fejl at forgaflerne ikke er sorte samt at forlygten sidder for lavt. Kunne også godt tænke mig at de havde lavet en lidt anden løsning på udformning af instrumenterne. Den er lidt for kort efter min smag set ud fra et design mæssigt synspunkt men sikkert godt for køreegenskaberne..:)

Skriv et svar

Giver børn en ny start