Spar mere end kr. 50.000 på ny BMW F 850 GS/GSA
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW F 850 GS/GSA kampagne

Spar godt et halvt hundrede tusinde kroner
Steffen Olesen
27/04-2020 kl. 12:15

Går du og drømmer om at købe en sprit ny BMW 850 GS eller GSA, men har været optaget af andre projekter, og derfor ikke lige har fået taget dig sammen til at besøge din forhandler og underskrive slutsedlen, så bliver du måske ansporet til at gøre noget ved sagen nu.

For BMW har lanceret en kampagne, hvor du kan spare mere end et halvt hundrede tusinde kroner. En ikke ubetydelig besparelse som dermed frigives til at forsøde tilværelsen, så det er nok nu det gælder om at slå til, hvis en ny BMW 850 GS'er står øverst på din ønskeliste. 

Nu kan du nemlig spare mindst 52.000 kr. på en fabriksny BMW F 850 GS modelår 2019, og tilbuddet gælder så længe lager haves!

Artiklen fortsætter under billedet

GS kampagne

Tilbuddet er inklusiv:

5 års tryghedsaftale.

Vario sidetasker.

Touring pakke som indeholder: 

Dynamic ESA, LED Hovedlys, Keyless Ride, Fartpilot, Dæktrykskontrol, LED Blinklys, Tyveri alarm, Centralstøtteben, kuffertholdere.

Se modellerne der indgår i GS-kampagnen her.

Men hvis det ikke lige er en almindelig 850 GS'er du går og drømmer om, og helst ser en 850 GSA parkeret i garagen, så kan du faktisk spare mindst 53.000 kr. på en fabriksny BMW F 850 GS Adventure modelår 2019, og også for denne model gælder tilbuddet så længe lager haves!

Artiklen fortsætter under billedet

GSA kampagne

Tilbuddet er inklusiv: 

5 års tryghedsaftale.

Alu sidetasker.

Touring pakke som indeholder: 

Dynamic ESA, LED Hovedlys, Keyless Ride, Fartpilot, Dæktrykskontrol, Daytime Riding Light, LED Blinklys, LED Tågelys, Tyveri alarm, Centralstøtteben, kuffertholdere.

Se modellerne der indgår i GSA-kampagnen her.


Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start