BMW R1200GS med 17" hjul både for og bag
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW 1200GS drøm går i opfyldelse

Nu bliver den populære BMW rigtig skarp på asfalt
Tommy Rønn
28/05-2015 kl. 12:00

En af de ting der ikke er helt perfekt på en af verdens bedste motorcykler, nemlig BMW R1200GS, er det store 19 tommer forhjul. 19 tommer hjulet er et kompromis mellem der perfekte asfalthjul på 17 tommer, og det perfekte offroad forhjul på 21 tommer.

Nu forholder verden sig bare således at de fleste BMW R1200GS ejere aldrig bruger den store tunge motorcykel til offroad, men udelukkende kører asfalt. I denne disciplin er 19 tommer forhjulet vel stort, og dækudvalget begrænset hvis sportslige compounds ønskes.

Nu kan tilbehørsfirmaet Wunderlich tilbyde den vådeste drøm til flere BMW R1200GS ejere. Nemlig et komplet sæt fælge til den imponerende motorcykel, på netop 17 tommer, for og bag.

Med et sådan sæt fælge monteret på BMW R1200GS er mulighederne for stort dækudvalg, og efterfølgende gode asfalt-egenskaber pludselig en oplagt mulighed. Ikke at BMW R1200GS kører dårlig på asfalt med det fabriksmonterede 19 tommer forhjul, og tilhørende dæk, men fordi muligheden for endnu bedre asfaltegenskaber nu åbner sig.

Rigtig spændende nyt fra Wunderlich.

Produktet fra Wunderlich findes her.

Kilde: MagaCin takker vores norske læser Espen Sivertsen for tippet.

Del med en ven

0 personer snakker om “BMW 1200GS drøm går i opfyldelse

  1. Ca. 13000 for sættet, jeg har ikke svært ved at finde dæk der dækker mit behov på de originale fælge. Jeg forstår ikke piveriet over udvalget i dæk, der er masser til dem der vil køre off road, og der er bt023 og t30 til dem der køre som 90% gør.

  2. og så er det til dæk med slanger, og hva sker der lige når forenden synker en tomme, så er man vel nød til at sænke tilsvarende bagved, hva med syn

  3. Jeg mener, at der er en regel, der siger man kun må ændre rulleomkredsen med 5% uden fabriksgodkendelse. Men man kan jo bare syne med org. hjul. Men gollesen har ret, der er masser af gode dæk i org størrelse, og flertallet er jo alligevel rædde for grusveje.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start