Se Hinanden: Bliv sikkerhedens TV stjerne - MC sikkerhed
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bliv sikkerhedens TV stjerne

I sikkerhedens tjeneste, hvis du vil hjælpe danske motorcykelister
Tommy Rønn
28/03-2011 kl. 20:30

Endelig et tilbud fra medierne der gavner motorcykelisterne. Efter seneste skændsel af et TV2 udspil er det den slags vi motorcykelister har brug for.

Kampagnen Se Hinanden søger almindelige danske motorcykelister, der i forbindelse med Bakkens Åbning på torsdag, vil stille op til et TV interview. Motorcykelisterne de søger er nogen der har været meget tæt på et uheld, grundet manglende opmærksomhed fra medtrafikanter.

Vi tror det bliver svært at finde motorcykelister der ikke har oplevet en sådan, eller flere af den slags episoder, i trafikken. 

Det betyder altså du kan være med til at forbedre motorcykelisternes sikkerhed på landsdækkende TV. Netop den slags signaler os på motorcykel har brug for. Netop seriøsitet og fornuft.

Se Hinanden har placeret deres tekst og personsøgning her. Vi på MagaCin og 123 håber Se Hinanden finder en rigtig god repræsentant for motorcykelkulturen.

Del med en ven

0 personer snakker om “Bliv sikkerhedens TV stjerne

  1. Ja, hvem har ikke oplevet en modkørende overhale og komme direkte imod en – det er en heftig nærdødsoplevelse hver gang, når man skal trække ud på 10cm grusrabat for at undgå at filmen slutter.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start