Bliv aktionær hos lynhurtige Lightning Motorcycles - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bliv aktionær hos lynhurtige Lightning Motorcycles

Lightning Motors Corporation vil investere i opskalering af produktionskapaciteten og nye værktøjer.
CO
26/04-2023 kl. 09:21

Her på MagaCin har du jævnligt gennem årene kunnet læse om amerikanske Lightning Motorcycles, der er producenten bag modellerne Lightning Strike R og Lightning Strike C samt verdens hurtigst elektriske motorcykel Lightning LS 218, hvor modelnavnet for sidstnævnte angiver tophastigheden i miles per hour.

Nu tilbyder Lightning Motors Corporation interesserede muligheden for at blive aktionærer i den innovative amerikanske virksomhed. Og investorerne skal være lige så hurtige på aftrækkeren, som det forrygende tempo der holdes hos Lightning Motorcycles.

Lidt om Lightning Motorcycles
Lightning Motorcycles har gennem årene fået en del spalteplads her på MagaCin, hvor vi blandt andet har oplyst om, at firmaet i 2018 flyttede adresse og opgraderede produktionskapaciteten, mærket annoncerede sidste år, at man vil bruge Niobium i nyt +400 km/t rekordforsøg, det interessante materiale blev efterfølgende testet, Lightning Motorcycles søgte sidste år patent for en elektrisk eventyrer med trådegerfælge og grovmønstrede dæk, og sidste år præsenterede producenten den super aerodynamiske Tachyon Nb.

Men der skal ikke bare være fart over feltet for mærkets motorcykler; opladningen af batterierne i Lightning motorcykler skal i fremtiden også ske i rasende fart.
Derfor indgik virksomheden sidste år et samarbejde med batterispecialisten Enevate, hvor opladning fra 20% til 90% skal klares på 12 minutter.
Batteriet skal altså kunne oplades, “næsten lige så hurtigt som at fylde benzintanken.”

Der er altså fart over feltet hos Lightning Motorcycles på flere forskellige områder, og nu skal der åbenbart også endnu mere fart over feltet i produktionen.
Lightning Motorcycles vil nemlig rejse ekstra kapital til blandt andet opskalering af produktionen og investering i nye værktøjer.

Tanken er, at de nye aktionærer skal bidrage med maksimalt $4,999,991, som skal investeres i nedenstående formål.

UseValue% of Proceeds
Upscaling Production and Inventory$2,000,00040.0%
Compensation (Expand Team)$1,250,00025.0%
Toolings$1,000,00020.0%
Sales & Marketing$450,0009.0%
Professional Services$54,9921.1%
Intermediary fees$245,0004.9%

Hvis det kunne have din interesse, at blive aktionær hos en amerikansk motorcykelproducent, eller hvis du bare vil vide mere om virksomhedens seneste tiltag, så er der mere uddybende information om virksomheden og udbuddet af aktier her.
Her kan man blandt andet læse, at en forudsætning for at projektet gennemføres er, at der skal rejses mindst $10.000 inden 28. April, og at de nye investorer får deres penge tilbage, hvis dette mål ikke nås.

Så det skader nok ikke, hvis investorerne er lige så hurtig på aftrækkeren, som motorcyklerne fra Lightning og den lynhurtige opladning af batterier.

Hvis målet nås vil der total være 7,593,643 aktier i virksomheden til en værdi af $10,56 pr. aktie, som udgør en samlet værdi af $80,188,870, men forud for en eventuel investering i Lightning Motorcycles er det måske en god ide, at læse afsnittet UNDERSTAND THE RISKS nederst på siden der er linket til herover.

Der er fart over feltet hos Lightning Motorcycles, som åbenbart også for ikke så forfærdeligt længe siden har været i gang med at støbe gulv.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start