Blinkende lygter på hjelmen - LED Shark-hjelm
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Blinkende lygter på hjelmen

På PK Agencys stand er det især den nye Shark-hjelm med blinkende LED-lys, der har kundernes interesse
Gudrun Andreasen
01/03-2015 kl. 13:30

Det er fordi, den er helt ny, og vi er ene om at markedsføre hjelmen, siger Per Krogh, PK Agency.

– Jeg har hjelmen i mit sortiment, fordi jeg går meget op i at passe på de motorcyklister, vi har, så de ikke kommer til skade, hvis uheldet er ude. En gul hjelm kan ses i dagslys, men ikke om aftenen. Men denne ser man, fordi lysene blinker hele tiden. På en fuld opladning kan man køre i 10 timer, og opladningen sker let med et usb-stik til en almindelig stikkontakt, så der er fuld sikkerhed for at blive set, og det er sikkerhedsmæssigt et af motorcyklisterne store udfordringer.

Endnu mere sikkerhed giver flere andre af Shark-hjelme.

– Lige som man har crash-test af biler, har Shark en crash-test af sine hjelme, og vi har flere hjelme, der har fem stjerner i den test.

Sikkerheden er også i fokus i beklædningen.

– Moden er, at man skal se casual ud – man skal være afslappet klædt på. Derfor har vi cowboybukser med fuld beskyttelse. Vi har markedsført dem i nogle år, men det er især nu, at moden fokuserer på det afslappede look, og disse bukser giver fuldt ud samme beskyttelse som læderbukser, siger Per Krogh.

Del med en ven

0 personer snakker om “Blinkende lygter på hjelmen

  1. Hvorfor ikke bare montere gult roterende blink på sin eksisterende hjelm, det ender jo nok med at det alligevel bliver lov.

Skriv et svar

Giver børn en ny start