Suzuki motorcykel reservedele sænkes voldsomt i pris
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Billigst med Suzuki

Suzuki reservedele sænkes voldsomt i pris - Danmark nu blandt de billigste i EU
Tommy Rønn
13/05-2013 kl. 10:00

Suzuki Danmark har valgt at sænke reservedels-priserne markant. Alle reservedelsnumre er sænket med 5-75%, hvilket giver en sænkning på små 40% i gennemsnit.

Med 40% billigere reservedelspriser bliver fremtiden langt billigere for de danske Suzuki ejere. Faktisk er priserne nu så lave på Suzuki reservedele i Danmark, så det danske prisniveau nu er lavere end i f.eks. Tyskland og Holland. Dette trods mere moms i Danmark, sammenlignet med andre lande.

Et eksempel: En hel kåbeside til populære Suzuki GSX750F. Den kan nu købes for ca. 2.600 kr. + moms.

Disse nye priser kommer også til at redde mange Suzuki motorcykler fra totalskade. Som lovgivningen er p.t. må motorcykler maksimalt genopbygges for 65% af handelsprisen efter forsikringsskade. Dette har tidligere betydet, at selv småskader på Suzuki motorcykler er resulteret i totalskade. De nye priser kommer derfor til at redde mange Suzuki motorcykler fra totalskade.

Nu venter vi bare på andre mærker følger Suzukis eksempel med billige Europa reservedelspriser.

Absolut godt nyt for danske Suzuki ejere.

Del med en ven

0 personer snakker om “Billigst med Suzuki

  1. Ikke hvis ejeren ikke ønsker det. Ejeren kan vælge at få nyt efter 65% men det er rigtig at ejeren kan vælge at gå op til 75%. Derefter er der ingen kære mor, og maskinen skal på losseren.

Skriv et svar

Giver børn en ny start