Forcefield Pro Back Insert er billig sikkerhed for flertallet
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Billig smart sikkerhed

Forcefield Pro Back Insert er billig sikkerhed for flertallet
Tommy Rønn
18/05-2015 kl. 14:30

MagaCin har prøvet et Forcefield Pro Back Insert rygbeskytter. Ideen med denne type rygbeskytter, er at den skal udskifte den medfødte, eller den manglende, rygbeskytter i vores motorcykeltøj.

Forcefield Pro Back Insert er født med højeste sikkerhedsstandard for rygbeskyttere, nemlig Level 2. Dette betyder at Forcefield Pro Back Insert opfylder tidens strengeste krav til rygbeskyttere. Det betyder op til 4 gange større slag, sammenlignet med Level 1 beskyttere, uden ryggen tager skade.

Rygbeskytteren er behagelig åndbar, så man ikke brænder varm på ryggen. En problemstilling mange andre rygbeskyttere lider under. Det betyder timevis af kørsel uden det hele ender med et vandfald af sved på ryggen, også i varmt vejr.

Vægten er lidt høj, og det mærkes i jakken. Straks Forcefield Pro Back Insert er monteret, føles jakken vel tung. Sikkerhed koster altså lidt på vægten.

Forcefield Pro Back Insert er let at montere i de fleste jakker. Lommen til rygbeskytteren åbnes, og den tidligere udtages og udskiftes med Forcefield. Nogle jakker er født med beskytterlomme, men sælged uden beskytter. På sådanne jakker er Forcefield Pro Back Insert helt oplagt.

Eneste problem vi kan se omkring Forcefield Pro Back Insert er monteringen i jakken. Den sidder ikke helt så stabilt placeret på rygsøjlen som de rene beskyttere der monteres med elastik omkring maven. Den kan altså flytte sig lidt ved styrt, men dette problem er kun marginalt hvis der benyttes motorcykeltøj der sidder stramt til kroppen.

En 500 kr. anbefaling herfra.

Del med en ven

0 personer snakker om “Billig smart sikkerhed

  1. Fik mit rygskjold fra forcefield Pro hos Larsen motorcykler i lystrup
    Super behageligt at køre med da de former sig efter kroppen

Skriv et svar

Giver børn en ny start