Biler og motorcykler i Bella svigtes af udstillerne
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Biler og motorcykler i Bella svigtes af udstillerne

Næsten intet for motorcykelfolket at se på
Tommy Rønn
20/03-2013 kl. 13:00

Kun 5 virksomheder omhandlende motorcykler, ifølge udstillerlisten, har valgt at vise flaget på udstillingen Biler og motorcykleri Bella. Blandt dem er der en køreskole, og en leasingudbyder.

Ingen tvivl om motorcykelbranchen i 2013 har valgt at bruge deres energi på motorcykelugen.

De 5 udstillere omhandlende motorcykler:

Camp Leasing GmbH

Vi tilbyder flexleasing af biler, motorcykler og autocamper på Danske plader. Med vores unikke koncept kan vi tilbyde Danmarks måske bi … 

Hal: H / Stand nr.: H-019

Italian Bike Store

HÆLD BENZIN PÅ DINE DRØMME HER FØRER VI GO STIL OG HAR ALT I UDSTYR OG SIKKERHED OG VORES VÆRKSTED FIKSER ALT  

Hal: H / Stand nr.: H-017

Stjernqvist Trafikskole

Stjernqvist Trafikskole er en af landets største køreskoler etableret i 1957. Trafikskolen afholder alle former for køreundervisning til … 

Hal: B3 / Stand nr.: B3-010A

Thomas Møller Pedersen ApS

Dansk distributør af Piaggio Group 2 hjuls produkter – Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Gilera og Derbi. Skandijnvisk distributør a … 

Hal: E / Stand nr.: E-009

Motorcykel Forhandler Foreningen

Hal: H / Stand nr.: H-009

Del med en ven

0 personer snakker om “Biler og motorcykler i Bella svigtes af udstillerne

  1. Mff kommer også. Det er forhanlernes forening. De vil have flere forskellige nye modeller med.

  2. Jeg var derinde i går torsdag, og syntes at det var noget af en "flad" udstilling. Faktisk vil jeg sige, at jeg var skuffet over, at der ikke var flere motorcykler og kikke på. Hvor var Honda, Suzuki, BMW og alle de andre?

    Ligeledes blev jeg også skuffet over, at der var samme "svigt" fra flere større bilforhandlere. Hvor var VW, Audi, Ford henne?

    Jeg mener, at det er en alle tiders mulighed for en forhandler, at vise sit sortiment frem og måske hente lidt salg hjem – der er simpelhen gået for meget "finanskrise" i den….

  3. Jeg tror at de er blevet væk, simpelthen fordi at Bella Centeret er hamrende dyre på m2. Der er ikke mange forhandlere der har 50.000,- i disse tider hvor salget er minimalt. Til gængæld har de åbent hver dag med masser af vare og evt. demo.

  4. Var der inde lørdag. Irritationerne starter allerede ved parkeringspladserne. En ting er det er dyrt ad H til men at så deres betalingsautomater altid er i uorden det er ikke ok. Lad forhandlerne betale lidt af parkeringsgebyret og læg resten på billetprisen. Efter helvedet med parkering glæder man sig til at skulle se alle de nye MC'er, men godmorgen. Mage til kedelig udstilling har jeg da ikke været til før og man må spørge gider man det en anden gang. Åbenhus arangementer er nok vejen frem for forhandlere som sikkert ikke har råd til dette monster som Bellacenteret jo er. Vi andre må jo så køre efter det vi søger hos forhandlerne.
    5 kvarter hver vej, Brænstof til bil, 80kr til parkering, 2 voksen billetter, lid samt at drikke som også er for dyrt. Og så tilsidt skuffelsen over selve udstillingen det hænger sgu ikke sammen. Også spildt en Lørdag med fint vejr ØV.

Skriv et svar

Giver børn en ny start