BikX i Næstved lukker men giver stafetten videre
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BikX i Næstved lukker butikken

Naboen MC-X overtager forpligtelser og produkter
Tommy Rønn
23/03-2016 kl. 16:00

Ejeren Søren Winkler har besluttet at vidergive stafetten, grundet flere år med svigtende helbred. Rene Themsen, ejeren bag motorcykel-forretningen MC-X, har købt varelager så Søren kan komme videre.

Det betyder også at ingen lades i stikken, da MC-X overtager forpligtelserne, så gavekort og andre udeståender fra BikX fortsat vil kunne indløses.

Overtagelses-ceremonien sker i forbindelse med det kommende Åbent Hus arrangement hos BIKX.

Vi ønsker BikX og Winkler familien fortsat alt mulig held og lykke med deres fremtidige aktiviteter, og takker for de gode samarbejdsår i MC branchen.

Tekst fra Søren Winkler BikX:

“Tak for denne gang !

Alting har sin tid ! sådan er det også for os, på grund af svigtende helbred har vi besluttet os til at give stafetten videre, og gudskelov har vi fundet en rigtig fin samarbejdspartner som vil overtage butikken og værkstedet.

Vi vil rigtigt gerne takke alle vores kunder og leverandøre gennem de sidste 15 år i branchen for et godt samarbejde, vi vil ”sku” savne jer, men vi mødes vel ude på landevejen, vi håber selvfølgelig at i alle sammen vil tage rigtigt godt imod MC-X fremovre.

Vi holder Åbenthus i påsken som vi plejer og i den forbindelse overdrager vi butikken til MC-X v/Rene Themsen, vi vil selvfølgelig være til stede i butikken og tage pænt afsked med vores kunder og naturligvis byde MC-X velkomne.

Skulle du være så heldig og have et gavekort til vores butik, kan det fortsat bruges hos MC-X indtil årsskiftet.

Vinteropbevaringer står hvor de plejer og kan afhentes som normalt du skal blot ringe til Søren på tlf 55 70 10 11 og aftale afhentning. Alle andre spørgsmål vedr BikX kan også rettes til dette nr.”

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start