Bike-Shoppen har netop lanceret en forbedret webshop
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bike-Shoppen opdaterer webshoppen

Den midtjyske forhandler har sat fokus på brugervenlighed med ny og forbedret webshop
Steffen F. Olesen
04/02-2020 kl. 10:00

For rundt regnet 30 år siden gjorde Bike-Shoppen deres indtog i motorcykelverden, og i 2010 så virksomheden et vækstpotentiale, og de tog hul på online salg af udstyr og reservedele. Webshoppen er gennem årene vokset til hvad der i dag er Danmarks største af slagsen, og for få dage siden lancerede Bike-Shoppen en ny og forbedret version som du kan se her.

I udviklingen af den nye webshop har Bike-Shoppen lagt stor fokus på mobilvenlighed, da det jo er den vej de fleste af os i dag tilgår internettet. Webshoppen bliver fremover dagligt opdateret af fire af virksomhedens medarbejdere, så det sikres at du til hver en tid kan få overblik over de seneste produkter og trends.

Ifølge en pressemeddelelse fra Bike-Shoppen håndterer medarbejderne på den gode side af 7000 pakker årligt, som alle skal pakkes og afsendes fra den midtjyske forretning, og i den travle hverdag sætter folkene en ære i at yde deres kunder den bedst mulige service – hvilket afspejler sig i mere end 2000 brugerbaserede vurderinger på Trustpilot, som tilsammen tildeler virksomheden fem ud af fem stjerner.

Den nye webshop komplimenterer fint den midtjyske butik, som ikke mindre end ni gange er blevet kåret som årets Yamaha forhandler, og indehaverne af familievirksomheden lægger ikke skjul på at de i år satser på at hæve tallet til ti.

Bike-Shoppens entusiastiske hold består ud over de tre indehavere Philip, Conni og Lars Jokumsen af 13 ansatte, som alle til tider rejser rundt i verden for at holde sig opdateret på de nyeste produkter og køretøjer, og herved sikre sig at kunne give kunderne den rette vejledning.

Senest har Philip Jokumsen været en tur i Spanien, for at gøre sig bekendt med Yamaha Ténéré 700. Motorcyklen blev af Philip erklæret godkendt med en stor tommel op, og det er han ikke ene om. Her på redaktionen er samtlige ansatte enige om at netop Yamaha Ténéré er en yderst potent eventyrer, som giver konkurrenterne kamp til stregen, og det samme gør sig gældende for flere af vore udenlandske kollegaer.   

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start